Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Elektrisch Gereedschap

Elektrisch Gereedschap

Vind een breed scala aan Elektrisch Gereedschap-producten voor huis, tuin & doe-het-zelf. Ontdek de beste deals bij bricoinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Elektrische gereedschappen

Merken in Elektrische gereedschappen

Wat zijn elektrisch gereedschap voor beginners?

Metselwerk: Metselwerk verwijst naar de bouwtechniek en praktijk van het bouwen van constructies met bakstenen. Bakstenen, meestal gemaakt van klei of beton, worden in specifieke patronen gelegd en met mortel aan elkaar gehecht. Metselwerk wordt veel gebruikt bij de constructie van muren, gebouwen en andere constructies vanwege de duurzaamheid en sterkte van bakstenen.
Bosmaaier : Een bosmaaier is een aangedreven tuingereedschap dat is ontworpen voor het maaien van dichte begroeiing, zoals dikke struiken, hoog gras, onkruid en kleine bomen. Het bestaat meestal uit een krachtige motor, een snijkop met een metalen mes of nylondraad en een handgreep om te manoeuvreren. Bosmaaiers worden vaak gebruikt in landschapsarchitectuur, bosbouw en landbouwtoepassingen om gebieden met overwoekerde vegetatie te verwijderen.
Borstel en grasknippers: Borstel en grasknippers , ook wel scharen of trimmers genoemd, zijn draagbare tuingereedschappen die worden gebruikt voor het maaien en vormgeven van gras, heggen en kleine planten. Ze bestaan uit twee scherpe messen die langs elkaar heen glijden wanneer ze worden samengedrukt, waardoor de vegetatie effectief wordt doorgesneden. Ze worden vaak gebruikt voor nauwkeurig trimmen en vormgeven in tuinen en landschapsarchitectuur. Kettingzaag : Een kettingzaag is een krachtig draagbaar gereedschap dat wordt gebruikt voor het zagen van bomen, boomstammen en grote takken. Het beschikt over een gemotoriseerde zaagketting met scherpe tanden die rond een zaagblad draaien. Kettingzagen worden vaak gebruikt in de bosbouw, het onderhoud van bomen en de bouw voor het kappen van bomen, het snoeien van takken en het zagen van brandhout. Ze zijn er in verschillende maten en uitvoeringen voor verschillende snijtaken.
Maaier : Een maaier , ook wel grasmaaier genoemd, is een machine die wordt gebruikt voor het maaien en onderhouden van gras in gazons, parken en andere buitenruimtes. Het bestaat meestal uit een roterend blad of door een motor aangedreven bladen. Maaiers kunnen duwmaaiers zijn, waarbij de bestuurder de machine duwt, of zelfrijdende maaiers die zelfstandig vooruit rijden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende typen zoals kooimaaiers, cirkelmaaiers en zitmaaiers, afhankelijk van de specifieke toepassing en de grootte van het te maaien gebied.
Bladblazer : Een bladblazer is een aangedreven tuingereedschap dat is ontworpen om bladeren, puin en gemaaid gras van de grond of in stapels te blazen of te duwen. Het maakt gebruik van een snel ventilator of blaasmechanisme dat wordt aangedreven door een motor of elektromotor om een gerichte luchtstroom te creëren. Bladblazers worden vaak gebruikt voor het verwijderen van bladeren van gazons, opritten en andere buitenoppervlakken.
Shredders: Shredders , ook wel houtversnipperaars of mulchers genoemd, zijn machines die worden gebruikt om organische materialen zoals takken, bladeren en tuinafval af te breken tot kleinere stukken of mulch. Ze hebben meestal een krachtige motor, scherpe messen en een trechter waar het materiaal wordt ingevoerd. Hakselaars worden gebruikt voor het verminderen van de hoeveelheid organisch afval, het maken van mulch voor tuindoeleinden en het vergemakkelijken van compostering.
Deze tools worden vaak gebruikt bij verschillende buitenactiviteiten, tuinieren, landschapsarchitectuur en onderhoudstaken om verschillende aspecten van vegetatiebeheer, constructie en onderhoud aan te pakken. Elke tool heeft een specifiek doel en is ontworpen voor bepaalde soorten taken, waardoor het werk efficiënt en effectief kan worden voltooid. U kunt deze gereedschappen van deze merken kopen: Vileda , Edm , Makita , Karcher , Bosch , Wera en Fagor .
Spijkermachines: Spijkermachines , ook wel spijkerpistolen genoemd, zijn elektrische gereedschappen die worden gebruikt om snel en efficiënt spijkers in verschillende materialen te slaan. Ze worden vaak gebruikt in bouw , timmer en houtbewerkingsprojecten om tijd en moeite te besparen in vergelijking met handmatig hameren. Nagelmachines zijn er in verschillende soorten, zoals pneumatisch door lucht aangedreven, snoerloos op batterijen en elektrisch. Ze kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder lijsten, trimwerk, vloeren en meubelconstructie.
Schuurmachines: Schuurmachines zijn elektrische gereedschappen die zijn ontworpen voor het gladmaken en verfijnen van oppervlakken door schuren. Ze worden gebruikt om oude verf, lak of onvolkomenheden te verwijderen en om een gladde afwerking te creëren op hout, metaal of andere materialen. Sanders maakt gebruik van schuursponsjes of schuurpapier die roteren, trillen of heen en weer bewegen om de gewenste schuuractie te bereiken. Verschillende soorten schuurmachines zijn bandschuurmachines, vlakschuurmachines, excentrische schuurmachines en detailschuurmachines. Schuurmachines worden vaak gebruikt bij houtbewerking, het overspuiten van meubels en het voorbereiden van auto oppervlakken.
Houtklovers: Houtklovers zijn machines die worden gebruikt voor het splijten van boomstammen in kleinere stukken of brandhout. Ze worden voornamelijk gebruikt in de bosbouw, de productie van brandhout en landschapsarchitectuur. Houtklovers kunnen handmatig worden bediend, met behulp van hydraulische of mechanische kracht, of ze kunnen worden aangedreven door een motor. Het blok wordt op het platform van de kloofmachine geplaatst en een hydraulische ram of een mechanisch mechanisme oefent kracht uit om het blok in hanteerbare delen te splitsen. Houtklovers verminderen de fysieke inspanning die nodig is voor het kloven van houtblokken aanzienlijk in vergelijking met traditionele methoden zoals bijlen en wiggen.