Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Hardware

Hardware huis, tuin & doe-het-zelf

Vind een breed scala aan Hardware-producten voor huis, tuin & doe-het-zelf. Ontdek de beste deals bij bricoinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Hardware

Merken in Hardware

Tips om de beste doe het zelf tools te leren kennen

Compressoren
Compressoren zijn mechanische apparaten die worden gebruikt om de druk van een gas of lucht te verhogen door het volume ervan te verkleinen. Ze worden vaak gebruikt in verschillende industrieën en toepassingen waar perslucht of gas nodig is voor het aandrijven van gereedschappen, apparatuur of industriële processen.
Compressoren werken door lucht of gas aan te zuigen en vervolgens mechanisch het volume te verkleinen, waardoor de druk toeneemt. Deze gecomprimeerde lucht of gas kan vervolgens worden opgeslagen in tanks of direct worden gebruikt voor specifieke doeleinden.
Compressoren worden aangedreven door elektromotoren, dieselmotoren of benzinemotoren, afhankelijk van de grootte en toepassing.
Er zijn verschillende soorten compressoren beschikbaar, elk met zijn eigen operationele kenmerken en toepassingen. Enkele veel voorkomende typen zijn zuigercompressoren, roterende schroefcompressoren, centrifugaalcompressoren en scrollcompressoren.

Deuvels en schroeven
Deuvels en schroeven zijn veelgebruikte bevestigingsmiddelen in houtbewerkings en bouwprojecten. Ze dienen verschillende doelen en hebben unieke eigenschappen waardoor ze geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Deuvels zijn cilindrische staven, meestal gemaakt van hout, metaal of plastic. Ze worden gebruikt om twee stukken materiaal, meestal hout, met elkaar te verbinden door de deuvel in bijpassende gaten te steken die in elk stuk zijn geboord. De deuvel creëert een sterke en veilige verbinding door structurele ondersteuning te bieden en zijdelingse beweging tussen de stukken te voorkomen. Deuvels worden vaak gebruikt bij het maken van meubels, kasten en andere houtbewerkingstoepassingen waar nauwkeurige uitlijning en sterkte essentieel zijn.
Schroeven daarentegen zijn bevestigingsmiddelen met schroefdraad van metaal, meestal staal of roestvrij staal. Schroeven zijn veelzijdige bevestigingsmiddelen die voor verschillende doeleinden worden gebruikt, waaronder het verbinden van twee of meer stukken materiaal, het bevestigen van objecten aan oppervlakken of het bieden van structurele ondersteuning. Ze bieden een sterke houdkracht en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan maten en soorten, zoals houtschroeven, machineschroeven en zelftappende schroeven.

Zaklampen en handlampen
Zaklampen en handlampen zijn draagbare verlichtingsapparaten die vaak worden gebruikt voor verlichting in verschillende situaties. Ze bieden een handige en draagbare lichtbron.
De krachtbron van een zaklamp zijn meestal batterijen of oplaadbare cellen, die de elektrische energie leveren om de lichtbron van stroom te voorzien. De lichtbron is meestal een gloeilamp of een LED Light Emitting Diode. Wanneer de stroom is ingeschakeld, zendt de lichtbron een lichtstraal uit die op een specifiek gebied of object kan worden gericht door de reflector of lens van de zaklamp aan te passen.

Ladders
Ladders zijn trappen met aan elke flank een balk. Het doel van een ladder is om veilig naar hoge plekken en punten te gaan. Ze zijn moeiteloos te verplaatsen en zijn veelzijdig.

Planken
Planken zijn horizontale oppervlakken of platforms die worden gebruikt voor het opbergen en organiseren van verschillende items. Het zijn veelvoorkomende kenmerken in huizen, kantoren, winkels en andere omgevingen waar opslag en displayoplossingen nodig zijn. Planken zijn meestal bevestigd aan muren, vrijstaande units of geïntegreerd in meubelstukken om opslagruimte te bieden en de organisatie te vergemakkelijken. Ze kunnen gemaakt zijn van hout, metaal, glas, plastic of een combinatie van deze materialen.

Kruiwagens
Kruiwagens zijn kleine onverstopte wagens met één werveling en ruim die worden gebruikt voor het vervoeren van voorwerpen, bijvoorbeeld in het grasland. Ze zijn een van de handigste buiteninstrumenten die je zult ontdekken.

Werkbanken
Werkbanken zijn stevige, vlakke oppervlakken die zijn ontworpen voor verschillende soorten werk, zoals houtbewerking, metaalbewerking, knutselen en andere praktische activiteiten. Ze bieden een speciale werkruimte waar individuen taken efficiënt en comfortabel kunnen uitvoeren.
Een typische werkbank bestaat uit een stevig, duurzaam tafelblad dat wordt ondersteund door poten of een frame. Het tafelblad is vaak gemaakt van hout, metaal of een combinatie van materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik en bestand zijn tegen beschadiging door gereedschap en materialen. De afmetingen van de werkbank kunnen variëren afhankelijk van het beoogde gebruik, de beschikbare ruimte en persoonlijke voorkeur.

Werkplaats machines
Werkplaatsmachines verwijst naar een reeks elektrisch gereedschap, apparatuur en machines die worden gebruikt in industriële omgevingen, werkplaatsen, productiefaciliteiten en andere omgevingen waar hands on werk wordt uitgevoerd. Deze machines zijn ontworpen om te helpen bij de productie, fabricage, assemblage en reparatie van verschillende materialen en componenten.

Meer over hardware:
Meer over hardware zijn onder andere beugels, lijmen, siliconen en kitten, haken, veiligheidsschoenen, raam en deuraccessoires, linten, gereedschapskisten, draden en touwen, ventilatie, brandkasten, laswerk, hangsloten en grendels, meetgereedschappen en brievenbussen. Je kunt dit doe het zelf gereedschap van deze merken kopen: Edm , Prosperplast , Makita , Fiskars , Atmosphera , Bosch en Karcher .