Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Thuis sorteren en schoonmaken

Thuis sorteren en schoonmaken

Vind een breed scala aan Thuis sorteren en schoonmaken-producten voor huis, tuin & doe-het-zelf. Ontdek de beste deals bij bricoinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Sorteren en schoonmaken

Merken in Sorteren en schoonmaken

Tips voor het opruimen en ordenen van je huis

Badkamer Opslag :
Badkameropslag wordt gebruikt om hygiëneproducten op te slaan, zoals mondwater, gezichtsreiniger, contactcrème, enz. Plaats de badkameropslag zo dicht mogelijk bij de gootsteen. Badkameropslag wordt ook wel een badkamermeubel genoemd. Het wordt onder gootstenen, boven toiletten en boven gootstenen geplaatst. Massief hout en multiplex is het beste materiaal voor badkameropslag.

Badkamergerei :
Badkamerbenodigdheden zijn accessoires zoals handdoekhouders, zeepbakjes, badplanken, badkuipen, enz. Deze producten zijn ontworpen voor de badkamer en geven de badkamer een esthetische uitstraling. U kunt badkamerbenodigdheden kopen bij Vileda , Gimi , Edm , 5 five , Karcher , Oem , Atmosphera en Masso .

Bezems, dweilen en stoffers :
Bezems, dweilen en stoffers zijn schoonmaakspullen. Bezems, dweilen en stoffers bestaan meestal uit een handvat dat aan een kop is bevestigd en dat filamenten, stof en borstelharen bevat. Ze worden gebruikt om vuil en stof van het oppervlak te verwijderen. Stofpannen maken effectiever schoon dan bezems.

Reinigingsproducten :
Reinigingsproducten worden gebruikt om vuil, vlekken en vieze geuren van het oppervlak te verwijderen. Schoonmaakproducten zorgen voor gezonde omstandigheden, zowel thuis als op de werkvloer. Microvezeldoeken, vlakmop, vloerwisser, rubberen handschoenen, toiletborstels en stofzuigers zijn de schoonmaakproducten. In deze producten worden chemicaliën gebruikt. Bijvoorbeeld in wasmiddelen, afwasmiddel en bleekmiddel.

Schoonmaakgerei :
Ze worden gebruikt om vuil, vlekken en roet van verschillende oppervlakken te verwijderen, waardoor een hygiënische en opgeruimde omgeving wordt gegarandeerd.
Enkele veelvoorkomende schoonmaakspullen zijn:

Bezems : gebruikt voor het vegen en verzamelen van vuil en puin van vloeren, meestal gemaakt van borstelharen die aan een handvat zijn bevestigd.
Borstels : Voor het schrobben en reinigen van oppervlakken die wat extra inspanning vergen, worden verschillende soorten borstels gebruikt, zoals schrobborstels en toiletborstels.
Stofblik : Gebruikt in combinatie met bezems om het opgeveegde vuil en puin op te vangen.
Sponzen : meestal gemaakt van zacht materiaal, worden sponzen gebruikt voor het afwassen, afvegen van oppervlakken en algemene reiniging.
Reinigingsdoeken : dit kunnen microvezeldoeken zijn of andere zachte doeken die worden gebruikt voor het afstoffen, afvegen en polijsten van oppervlakken.
Stofzuigers : deze elektrische apparaten gebruiken zuigkracht om vuil en puin van vloeren, tapijten en andere oppervlakken te verwijderen.
Stofdoeken : Gebruikt voor het afstoffen en reinigen van moeilijk bereikbare plaatsen zoals plafonds, planken en hoeken.
Gereedschappen voor het reinigen van ramen : dit zijn onder meer trekkers en raamschrobbers die worden gebruikt om glazen oppervlakken schoon te maken.
Reinigingshandschoenen : Bescherm uw handen bij het hanteren van reinigingschemicaliën en vuile oppervlakken.
Scrubbers en schuursponsjes : Gebruikt voor het verwijderen van hardnekkige vlekken en vuil van borden, potten en pannen.
Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de verschillende beschikbare schoonmaakbenodigdheden , en de keuze van het keukengerei hangt af van het type schoonmaaktaak en het te reinigen oppervlak. Regelmatig gebruik van schoonmaakspullen draagt bij aan een schone en hygiënische leef of werkruimte.

Meer over sorteren :
Dozen worden gebruikt om de inhoud op te slaan of te vervoeren. Ze zijn verkrijgbaar in vele maten. Badkameraccessoires en aanvullingen zijn ijdelheidsartikelen zoals badkamerverlichting, planken, dispenser en tandenborstelhouder. Waslijnen drogen je kleding bij warm droog weer. Kapstokken en schoenenrekken worden gebruikt voor het ophangen van jassen en jacks en voor het opbergen van schoenen. Kledingmanden worden gebruikt om kleding in te vervoeren en zijn gemaakt van plastic.