up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Verlichting

Wandlampen

()
load

Tips om een lamp voor aan de muur te kiezen

Het kiezen van de juiste lamp voor aan de muur houdt rekening met zowel functionele als esthetische aspecten. Hier zijn enkele tips om u te helpen de juiste keuze te maken:

Doel en locatie : Bepaal het doel van de wandlamp . Is het voornamelijk sfeerverlichting, taakverlichting of accentverlichting? Bedenk ook waar u de lamp wilt installeren: in de woonkamer, slaapkamer, hal of buitenruimte.
Verlichtingsbehoeften : Beoordeel de verlichtingsbehoeften van het gebied. Heb je een leeslamp of taakverlichting nodig, kies dan een lamp met een richtbare of richtbare lichtbron. Ga voor sfeerverlichting voor lampen met diffuus of indirect licht.
Grootte en proportie : Houd rekening met de grootte van de muur en de proportie van de lamp met betrekking tot de beschikbare ruimte. Een kleine lamp aan een grote muur kan er onbeduidend uitzien, terwijl een te grote lamp aan een kleine muur overweldigend kan zijn.
Stijl en Design : Kies een lamp die past bij de algehele stijl en inrichting van de kamer. Of uw ruimte nu een moderne, traditionele, industriële of minimalistische esthetiek heeft, er zijn wandlampen verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen om aan uw voorkeur te voldoen.
Materiaal en afwerking : Zoek naar lampen gemaakt van hoogwaardige materialen en afwerkingen die goed passen bij het interieur van uw kamer. Populaire materialen zijn metaal, glas, hout en stof.
Lichtrichting : Bepaal of u het licht naar boven, naar beneden of in meerdere richtingen wilt laten schijnen. Sommige lampen hebben kappen die licht verspreiden, terwijl andere het op specifieke gebieden richten.
Gloeilamptype : controleer het type gloeilamp dat de lamp gebruikt. Led lampen zijn energiezuinig en hebben een lange levensduur, terwijl gloeilampen een warmer licht geven. Zorg ervoor dat de lamp het type lamp ondersteunt dat je verkiest.
Schakelen en bedienen : Denk aan het gemak van het in en uitschakelen van de lamp. Sommige wandlampen worden geleverd met geïntegreerde schakelaars, terwijl andere een wandschakelaar of een snoerschakelaar nodig hebben.
Installatie en bedrading : Bepaal of u een bedrade lamp of een plug in lamp nodig heeft. Bedrade lampen zien er strakker uit, terwijl plug in lampen flexibeler en gemakkelijker te verplaatsen zijn.
Een LED wandlamp is een soort verlichtingsarmatuur die is ontworpen om aan een muur te worden gemonteerd en verlichting biedt voor verschillende binnen en buitenruimtes. LED staat voor "Light Emitting Diode", een halfgeleiderapparaat dat licht uitzendt wanneer er een elektrische stroom doorheen gaat. LED technologie is steeds populairder geworden voor verlichtingstoepassingen vanwege de energie efficiëntie, lange levensduur en veelzijdigheid. U kunt wandlampen van deze merken kopen: Edm , Philips , Creative Cables , Lumineo en Famatel .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden