up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Vileda

Vileda

Alles ( Vileda )

Over Vileda

"Vileda is een gerenommeerd merk dat in 1948 is opgericht. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Boedapest, Hongarije. Tegenwoordig is Vileda een bekende naam op het gebied van huishoudelijke en schoonmaakproducten. Het merk biedt een breed scala aan schoonmaakproducten, waaronder stofzuigers, robotstofzuigers, dweilen en accessoires. Daarnaast heeft Vileda ook strijkplanken. Met meer dan 70 jaar ervaring streven wij ernaar om de standaard te zetten op het gebied van innovatieve schoonmaakproducten die uw huishoudelijke taken gemakkelijk en snel maken.
Vileda, een bekende naam die synoniem staat voor innovatieve schoonmaakoplossingen, heeft consequent kwaliteitsproducten geleverd om huishoudelijke taken te vereenvoudigen.
Vileda dweilen getuigen van de toewijding van het merk aan innovatie op het gebied van schoonmaaktechnologie. Met ergonomische ontwerpen en geavanceerde materialen zorgen ze voor een grondige en moeiteloze schoonmaakervaring. Het assortiment omvat opties die geschikt zijn voor verschillende soorten vloeren, zodat gebruikers moeiteloos een glanzend schoon resultaat kunnen behalen.

Als aanvulling op hun aanbod belichamen Vileda bezems dezelfde toewijding aan kwaliteit. Met duurzame materialen en doordacht ontwerp kunnen Vileda bezems vuil en rommel moeiteloos aanpakken, waardoor ze een essentieel gereedschap zijn voor het onderhouden van een vlekkeloos huis. Of het nu gaat om het vegen van hardhouten vloeren of het verwijderen van hardnekkige dierenharen, Vileda bezems zijn klaar voor de taak.
Naast vloerverzorging breidt Vileda haar expertise uit naar boodschappenwagentjes. Deze wagentjes zijn een voorbeeld van Vileda's inzet voor praktische oplossingen voor alledaagse taken. Met stevige constructie en handige functies maken Vileda boodschappenwagens boodschappen doen een fluitje van een cent, waarbij functionaliteit wordt gecombineerd met duurzaamheid.
Deze inzet voor duurzaamheid zorgt ervoor dat klanten de levensduur van hun schoonmaakgereedschap kunnen verlengen, waardoor afval wordt verminderd en bijgedragen wordt aan een groenere omgeving.
Op het gebied van de wasafdeling tonen Vileda waslijnoplossingen de veelzijdigheid van het merk. Met stevige constructie en gebruiksvriendelijke ontwerpen bieden Vileda waslijnen een betrouwbare en energiezuinige manier om kleding te drogen, waarmee wordt voldaan aan de uiteenlopende behoeften van huishoudens.
De toewijding van Vileda aan het bieden van kwaliteitsvolle schoonmaakgereedschappen is duidelijk te zien in haar productassortiment. Van Vileda bezems tot boodschappenwagens en waslijnen, het merk blijft de norm bepalen voor efficiënte, betrouwbare en innovatieve schoonmaakoplossingen, waardoor huishoudelijke taken een fluitje van een cent worden voor consumenten."

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden