up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Bra Stekepanne Monix Solid+ 22 cm

plus
Bra

Bra Stekepanne Monix Solid+ 22 cm

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Bra Stekepanne Monix Solid+ 22 cm

Stekepanne 22 cm M350022 MONIX SOLID+ stekepanne i støpt aluminium med to lag non-stick belegg, Full induksjon. Tåler vask i oppvaskmaskin. PFOA-fritt, ergonomisk håndtak.


Hvis du er interessert i Bra Stekepanne Monix Solid+ 22 cm, oppdag også andre hjem, hage og gjør det selv produkter relatert til Bra i Husstand avdelingen og Panner katalog. I tillegg når du kjøper hos bricoinn, din nett hjem, hage og gjør det selv butikk, blir du med i det største sportssamfunnet hvor du kan finne meninger, produktomtaler, og de beste tilbud som du er interessert i.

Spesifikasjoner Bra Stekepanne Monix Solid+ 22 cm

Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up