up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Fiskars Klyveøks X11-S

Fiskars Klyveøks X11-S

plus
Fiskars

Fiskars Klyveøks X11-S

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Fiskars Klyveøks X11-S

FUNKSJONER:
Type: Splitting Ax
Lengde (mm): 444
Hodevekt (g): 840
Vekt (g): 1100


Er du interessert i Fiskars Klyveøks X11-S? For øyeblikket er produktene på lager hos bricoinn, din nett hjem, hage og gjør det selv butkk. Hos bricoinn vil du finne flere hjem, hage og gjør det selv produkter fra merket Fiskars. Ikke vent lenger og nyt fra Fiskars Klyveøks X11-S bare bare noen få klikk. Oppdag bricoinn sitt brede utvalg av hjem, hage og gjør det selv støtter nå.

Spesifikasjoner Fiskars Klyveøks X11-S

Farge
Sølv

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up