Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Karcher

Om Karcher
"Karcher er et kjent tysk merke som ble grunnlagt i 1935. Selskapet opererer over hele verden og er anerkjent for sine høytrykksrensere, delerenssystemer, avløpsvannbehandling, utstyr for rengjøring av gulv og vindusstøvsugere. Selskapets hovedkontor ligger i Winnenden, Tyskland. Karcher produserer og tilbyr både rengjøringsutstyr og komplette rengjøringssystemer for industriell bruk. Selskapet har en global tilstedeværelse i mer enn 60 land og distribuerer sine høyteknologiske rengjøringsprodukter over hele verden.
Karcher sitt engasjement for å utvikle innovative rengjøringsløsninger har gitt dem et solid omdømme over hele verden. Med en historie av fremragende kvalitet som strekker seg tilbake til sine beskjedne begynnelser, fortsetter Karcher å lede bransjen ved å tilby allsidige og miljøvennlige produkter som møter de ulike behovene til deres kunder. Fra støvsugere til høytrykksrensere, tilbyr Karcher et bredt spekter av produkter som sikrer renslighet og hygiene i hjem og på arbeidsplasser. Deres dedikasjon til kvalitet og bærekraft styrker deres posisjon som et merke kundene kan stole på.

En arv av innovative rengjøringsløsninger

Karcher støvsugere kombinerer toppmoderne teknologi med praktisk design, og tilbyr et spekter av allsidige løsninger for både privat og industriell bruk. Fra kompakte håndholdte modeller til kraftige kommersielle enheter, fjerner Karcher støvsugere effektivt smuss og rusk fra alle overflater. Deres robuste konstruksjon og avanserte filtreringssystemer gjør dem til et pålitelig valg for både huseiere og profesjonelle. Karcher tepperensere er utviklet for å gjenopprette fargen og livligheten i teppene dine, og eliminerer smuss, flekker og lukt. Med brukervennlige funksjoner tilbyr disse maskinene en problemfri måte å vedlikeholde teppene dine på, og sikrer et rent og sunt innemiljø.
Karcher høytrykksrensere er kjent for sin uovertrufne rengjøringskraft. Enten det er skitt på bilen din eller smuss på terrassen, bruker disse maskinene høytrykksvannstråler for å fjerne selv de tøffeste flekkene. Karcher bryr seg om bruk av vannsparende teknologi i sine maskiner. Karcher høytrykksrensere er et must for de som ønsker profesjonelle rengjøringsresultater. Disse maskinene er uunnværlige i bransjer som bygg, landbruk og produksjon, da de utmerker seg i fjerning av vanskelig smuss og smuss fra ulike overflater.
Med toppmoderne teknologi gjør Karcher gulvvaskemaskiner vedlikeholdet enkelt. Karcher gulvskrubbere er designet for intensive rengjøringsoppgaver. De kombinerer høytytende skrubbe- og tørkeevner for å oppnå enestående renslighet på ulike overflater. Disse maskinene er betrodd av bedrifter og institusjoner over hele verden for sin effektivitet og pålitelighet. Karcher gulvfresere er avgjørende for effektiv utendørs rengjøring. Med robust design og innovative funksjoner samler de effektivt oppfall, smuss og støv, og gir et renere og tryggere miljø."