Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Husdyrartikler

Husdyrartikler

Finn et bredt utvalg av Husdyrartikler-produkter for hjem, hage og gjør det selv. Oppdag de beste tilbudene hos bricoinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Kjæledyrartikler

Merkevarer av Kjæledyrartikler

Hvilket utstyr trenger jeg til kjæledyret mitt?

Bur og transport

Å velge riktig bur for kjæledyret ditt er avgjørende for deres komfort, sikkerhet og velvære. Buret skal være romslig nok til at kjæledyret ditt kan bevege seg komfortabelt, strekke seg og reise seg uten begrensninger. Vurder kjæledyrets nåværende størrelse og potensielle vekst hvis det er aktuelt. Tilstrekkelig ventilasjon er avgjørende for å opprettholde frisk luftsirkulasjon i buret. Se etter bur med riktige ventilasjonshull eller nettingpaneler. Sørg for at buret har tilgjengelige dører som gjør at du enkelt kan nå kjæledyret ditt. Flere dører kan gjøre det mer praktisk å håndtere og samhandle med kjæledyret ditt.

Renslighet og hygiene

Å opprettholde renslighet og hygiene for kjæledyrene dine er avgjørende for deres helse og velvære. Regelmessig stell er avgjørende for kjæledyr med pels eller fjær. Å børste pelsen hjelper til med å fjerne smuss, løst hår og forhindrer mattering. I tillegg hjelper pleie med å distribuere naturlige oljer og holder huden sunn. Hyppigheten av stell avhenger av kjæledyrets rase og pelstype. Kjæledyr som hunder kan kreve sporadiske bad for å holde pelsen ren og luktfri. Bruk kjæledyrspesifikke sjampoer som er skånsomme mot huden. For kjæledyr i bur, som fugler, kaniner eller gnagere, rengjør innhegningene deres regelmessig. Hvis du har katter, hold søppelboksen ren ved å øse avfall daglig og skifte søppel regelmessig for å forhindre lukt og bakterieoppbygging.

Halsbånd, bånd og seler

De beste halsbåndene, båndene og selene for kjæledyrene dine vil stole på flere aspekter, inkludert kjæledyrets rase, dimensjon, natur og fysiske treningsnivå. En krage eller bånd er en linning laget av lær, nylon eller annet identifiserende materiale festet til kragen.

Leker og spill

Leker og spill er flotte for kjæledyrets mentale stimulering og for å avverge ennui. Kjæledyr krever leker for å gi mental stimulering, tillate riktig tygging og fungere som viktige verktøy for modifisering av oppførsel.

Mer om kjæledyr:
Mer om kjæledyr inkluderer kjæledyrhus, matere og drikkere, akvarier og terrarier, innhegninger og parker, sikkerhet, tøy og tilbehør, og senger . Du kan kjøpe disse tingene fra disse merkene: Edm , Trixie , Bosch , Prosperplast , Nayeco , Masso , Royal Canin .