up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Makita GA5030R Angle

Makita GA5030R Angle

Makita GA5030R Angle

plus
Makita

Makita GA5030R Angle

Produktbeskrivelse Makita GA5030R Angle

EGENSKAPER:
Kroppsdiameter: 57 mm
Hjulstørrelse: 125 mm
Spindelstørrelse: M14x2 mm
Vekt: 1,8 kg


Er du interessert i Makita GA5030R Angle? Ikke vent lenger, kjøper dette produktet til best pris og alltid med sikkerhet som vi tilbyr hos bricoinn. Her kan du finne all informasjon om Makita GA5030R Angle. er en av de beste hjem, hage og gjør det selv merkene som designer eksklusive Elektriske verktøy artikler som er tilpasset våre kunders behov.

Spesifikasjoner Makita GA5030R Angle

Farge
Svart
Blå
Produkttype
Grinder

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up