Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Maling

Maling hjem, hage og gjør det selv

Finn et bredt utvalg av Maling-produkter for hjem, hage og gjør det selv. Oppdag de beste tilbudene hos bricoinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Maling

Merkevarer av Maling

Hvordan male et rom for deg selv?

Børster og ruller

Pensler og ruller er et must for maling. Den mest vante penselen av dyktige hjemmemalere er en 6,3 cm. Maleruller er laget på en måte som vil inneholde mye maling og belegge mer overflate. Valser er det fremste utvalget av malingseksperter for å male interiør og tak.

krittmaling

Krittmaling er en type vannbasert maling kjent for sin glatte, matte og fløyelsaktige finish. Det er populært blant gjør det selv makere og interiørdesignere på grunn av dets brukervennlighet og evne til å skape et vintage, shabby chic eller distressed utseende på forskjellige overflater. Kalkmaling har fått navnet sitt fra det myke, krittaktige utseendet det gir på malte gjenstander.

Utvendig maling, vanntettingsmaling og interiørmaling

Utvendig maling, vanntettingsmaling og interiørmaling er avgjørende for maling og dekorering av interiør og eksteriørhus. Utvendig maling er den typen maling som utsettes for forskjellige værforhold. Vanntett maling er den membranholdige lagløsningen som forhindrer sjansen for slipp og fuktighet og fungerer som en hindring mot vann. Interiørmaling er en gledelig kunst som har høy kreativ verdi.

Løsemidler

Løsemidler for maling er kjemiske stoffer som brukes til å løse opp og tynne maling, rengjøre malingsverktøy og justere malingens egenskaper, som tørketid og konsistens. Ulike typer maling krever spesifikke løsemidler , og å forstå egenskapene deres er avgjørende for vellykkede malingsprosjekter.

Spatler og årer

Malespadler og årer er verktøy som brukes i ulike maleapplikasjoner for å spre, blande eller manipulere maling eller andre materialer på en overflate. De kommer i forskjellige former, størrelser og materialer for å passe til spesifikke maleteknikker og preferanser. Malespader er flate, tynne verktøy med et fleksibelt metallblad. De har vanligvis en avrundet spiss og et håndtak for enkelt grep. Malerårer , også kjent som malingsblandere eller røreårer, er brede, flate verktøy som brukes til å blande og røre maling, spesielt i større mengder. De er vanligvis laget av tre, plast eller metall og har en bred, flat overflate for effektiv blanding.

Sprayer

Malerspray er en type maling som lagres i en trykkbeholder og dispenseres gjennom en dyse som en fin tåke eller spray. De er et populært valg for maling av ulike overflater på grunn av deres brukervennlighet, raske påføring og evne til å dekke store områder jevnt. Spraymaling består av pigmenter, løsemidler og andre tilsetningsstoffer som er suspendert i trykkboksen. Når dysen trykkes, frigjøres malingen som en tåke av bittesmå dråper, som gir en jevn og jevn finish på overflaten som males.

Mer om maling :

Mer om maling inkluderer kitt og tetningsmidler, pistolbøtter og bånd, emaljer og lakker. Du kan kjøpe disse tingene fra disse merkene: Edm , Masso , Oem , Soudal , Tesa , Wolfcraft , og Fischer Group .