up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Metabo Håndholdt Sirkelsag KS 55

Metabo Håndholdt Sirkelsag KS 55

plus
Metabo

Metabo Håndholdt Sirkelsag KS 55

Produktbeskrivelse Metabo Håndholdt Sirkelsag KS 55

Spesifikasjoner:

Håndtakstype: fat fat
Tomgangshastighet (maks): 2800 spm
Skjæredybde i tre: 10 cm
Skjæredybde i stål: 2,5 cm.
Strømkilde: Batteri
Batteriteknologi: LiHD
Batterispenning: 18 V.
Vekt: 2,4 kg.
Antall batterier inkludert: 2 stk


Kjøp din Metabo Håndholdt Sirkelsag KS 55 til den laveste prisen! I vår nettbutikk for hjem, hage og gjør det selv, bricoinn gjør dine drømmer blir virkelig! Finn Elektriske verktøy til uslåelige priser. Ta en titt på vår detaljerte beskrivelse med kjennetegn og omtaler som andre kunder som allerede har kjøpt Metabo Håndholdt Sirkelsag KS 55. Finn de siste reduksjonene og oppdag alle våre tilbud i vår hjem, hage og gjør det selv katalog til forbløffende rabatterte priser!

Spesifikasjoner Metabo Håndholdt Sirkelsag KS 55

Farge
Grønn
Produkttype
sager

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up