up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Metabo Stikksag STEB 65

Metabo Stikksag STEB 65

Metabo Stikksag STEB 65

Metabo Stikksag STEB 65

plus
Metabo

Metabo Stikksag STEB 65

Produktbeskrivelse Metabo Stikksag STEB 65

Spesifikasjoner:

Avfasningskapasitet (maks): 45 °.
Skjæredybde i tre: 6,5 cm
Slaglengde: 1,8 cm
Skjæredybde i ulegeret stål: 1,8 cm.
Strømkilde: AC
Inngangseffekt: 450 W
Utgangseffekt: 230 W.
Vekt: 1,9 kg.
Uten lasthastighet: 3000 spm


Kjøp din Metabo Stikksag STEB 65 til den laveste prisen! I vår nettbutikk for hjem, hage og gjør det selv, bricoinn gjør dine drømmer blir virkelig! Finn Elektriske verktøy til uslåelige priser. Ta en titt på vår detaljerte beskrivelse med kjennetegn og omtaler som andre kunder som allerede har kjøpt Metabo Stikksag STEB 65. Finn de siste reduksjonene og oppdag alle våre tilbud i vår hjem, hage og gjør det selv katalog til forbløffende rabatterte priser!

Spesifikasjoner Metabo Stikksag STEB 65

Farge
Grønn
Produkttype
sager

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up