up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Plastiken Balkongplantekasse Integrert Plate Med Antrasittstøtte 74807 40 X 24 Cm

plus
Plastiken

Plastiken Balkongplantekasse Integrert Plate Med Antrasittstøtte 74807 40 X 24 Cm

Produktbeskrivelse Plastiken Balkongplantekasse Integrert Plate Med Antrasittstøtte 74807 40 X 24 Cm

Planter med integrert plate 40x24cm + antrasittstøtte


Spesifikasjoner:

Vekt: 0,6460 KG
Mål: 40x24 cm
Materiale: polypropylenFullfør bestilling av Plastiken Balkongplantekasse Integrert Plate Med Antrasittstøtte 74807 40 X 24 Cm med vår Hagearbeid utvalg og Potter og planter artikler. Naviger gjennom andre hjem, hage og gjør det selv kategorier på bricoinn, din nettbutikken som spesialiserer seg på hjem, hage og gjør det selv utstyr, og få alle dine Potter og planter utstyr til den beste prisen, 100% garanti på bricoinn!

Spesifikasjoner Plastiken Balkongplantekasse Integrert Plate Med Antrasittstøtte 74807 40 X 24 Cm

Farge
Svart
Produkttype
Blomsterpotter

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up