Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Sortering og rydding hjemme

Sortering og rydding hjemme

Finn et bredt utvalg av Sortering og rydding hjemme-produkter for hjem, hage og gjør det selv. Oppdag de beste tilbudene hos bricoinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Sortering og rengjøring

Merkevarer av Sortering og rengjøring

Tips for rengjøring og organisering av hjemmet ditt

Oppbevaring på badet :
Baderomsoppbevaring brukes til oppbevaring av hygieneprodukter som munnvann, ansiktsvask, kontakt, krem etc. Plasser baderomsoppbevaring nær vasken som mulig. Baderomsoppbevaring kalles også baderomsskap. Den er plassert under vasker, over toaletter og over vasker. Massivt tre og kryssfiner er det beste materialet for baderomsoppbevaring.

Badeutstyr :
Baderomsutstyr er tilbehør som håndkleholdere, såpeskåler, badehyller, badekar osv. Disse produktene er designet for badet og tilfører badet et estetisk utseende. Du kan kjøpe baderomsutstyr fra Vileda , Gimi , Edm , 5 five , Karcher , Oem , Atmosphera , og Masso .

Koster, mopper og støvbrett :
Koster, mopper og støvbrett er rengjøringsredskaper. Koster, mopper og støvbrett består vanligvis av et håndtak festet til et hode som inneholder filamenter, stoff og bust. De brukes til å rense smuss og støv fra overflaten. Støvbeholdere renser mer effektivt enn koster.

Rengjøringsprodukter :
Rengjøringsprodukter brukes til å fjerne smuss, flekker og vond lukt på overflaten. Rengjøringsprodukter opprettholder sunne forhold både hjemme og på arbeidsplassen. Mikrofiberkluter, flatmopp, nal, gummihansker, toalettbørster og støvsugere er rengjøringsproduktene. Kjemikalier brukes i disse produktene. For eksempel i vaskemidler, oppvask og blekemidler.

Rengjøringsutstyr :
De brukes til å fjerne smuss, flekker og skitt fra forskjellige overflater, og sikrer et hygienisk og ryddig miljø.
Noen vanlige rengjøringsredskaper inkluderer:

Koster : Brukes til å feie og samle smuss og rusk fra gulv, vanligvis laget av bust festet til et håndtak.
Børster : Ulike typer børster, som skurebørster og toalettbørster, brukes til skrubbing og rengjøring av overflater som krever litt ekstra innsats.
Støvbrett : Brukes i kombinasjon med koster for å samle opp smuss og rusk.
Svamper : Vanligvis laget av mykt materiale, brukes svamper til oppvask, tørking av overflater og generell rengjøring.
Rengjøringskluter : Dette kan være mikrofiberkluter eller andre myke kluter som brukes til støvtørking, avtørking og polering av overflater.
Støvsugere : Disse elektriske enhetene bruker sug for å fjerne skitt og rusk fra gulv, tepper og andre overflater.
Støvsugere : Brukes til støvtørking og rengjøring av vanskelig tilgjengelige steder som tak, hyller og hjørner.
Vindusvaskeverktøy : Disse inkluderer naler og vindusskrubbere som brukes til å rengjøre glassoverflater.
Rengjøringshansker : Beskytt hendene under håndtering av rengjøringskjemikalier og skitne overflater.
Scrubbere og skuremaskiner : Brukes til å rense tøffe flekker og skitt fra servise, gryter og panner.
Dette er bare noen få eksempler på de ulike rengjøringsredskapene som finnes, og valget av redskaper avhenger av type rengjøringsoppgave og overflaten som rengjøres. Regelmessig bruk av rengjøringsredskaper bidrar til å opprettholde en ren og sanitær stue eller arbeidsplass.

Mer om sortering :
Bokser brukes til å lagre eller transportere innholdet. De finnes i mange størrelser. Baderomstilbehør og tilbehør er sminkeartikler som baderomsbelysning, hyller, dispenser og tannbørsteholder. Klessnorer tørker klærne dine i varmt og tørt vær. Kleshyller og skohyller brukes til å henge opp kåper og jakker og til oppbevaring av sko. Kleskurver brukes til å bære klær og den er laget av plast.