up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Weber Gassgrill Q2000 Titanium 1 Brann

plus
Weber

Weber Gassgrill Q2000 Titanium 1 Brann

Produktbeskrivelse Weber Gassgrill Q2000 Titanium 1 Brann

S.Of. Gassgrill 1 Fire Q2000 Titanium Weber. Produktmål: 66x130x59cm, emballasjemål: 43x82x45cm, emballasjevekt 22kg. 3.5kw, støpt aluminiumsdeksel og tank, glasert støpejernsgriller: 54x39cm, brenner i rustfritt stål, hurtig antennelse av piezoelektrisk, temperaturregulator, brett for gjenvinning av ødelagte fettstoffer i forsterket nylon med glassfiber, 2 sammenleggbare bord med herdet termoplast


Spesifikasjoner:

Vekt: 18.2000 kg
Type: Grill med butan / propangass
Søknad: Utendørs
Kjennetegn: 1 brenner
Størrelse: 66x130x59 Cm
Modell: 1 Fire Q2000 Titanium
Ønsker du og kjøpe Weber Gassgrill Q2000 Titanium 1 Brann? Du har kommet til riktig plass! I kategorien Grill hos nett hjem, hage og gjør det selv butikken du kan finne et stort utvalg av ulike modeller til den beste prisen. Finn de beste hjem, hage og gjør det selv produkter, som er tilpasset dine behov på bricoinn. Ser du etter en gave? Ikke gå glipp av våre Hage og terrasse tilbud.

Spesifikasjoner Weber Gassgrill Q2000 Titanium 1 Brann

Farge
Svart
Produkttype
Griller

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up