up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Weber Gassgrill Spirit II E317 3 Brennere

plus
Weber

Weber Gassgrill Spirit II E317 3 Brennere

Produktbeskrivelse Weber Gassgrill Spirit II E317 3 Brennere

Sof Bbq gas spirit ii e317 gbs weber. Med 3 brennere er denne grillen perfekt for familier som ønsker å lage mat hver dag, utstyrt med gs4-system, igrill3-kompatibel, gbs griller, slik at en grill er enkelt, morsomt og praktisk. Funksjoner. 8,6kw kraft, gs4 høyytelses grillsystem, uendelig elektrisk deltenning, 3 brennere, fettgjenvinningsbrett, sammenleggbart sidebord, ettervarmegitter.


Spesifikasjoner:

- Enheter per boks: 1
- Vekt: 49 kg
- Bruksområde: Grilling røyking matlaging
- Type: Butan/propan gassgrill
- Merke: Weber
- Materiale: Slitesterk metall
- Mål: 132x 66x 145cmv


Akkurat nå er produktet Weber Gassgrill Spirit II E317 3 Brennere på lager hos bricoinn. Finn ut hvilken andre hjem, hage og gjør det selv produkter merketWeber har i din nett hjem, hage og gjør det selv butikk. Gjør alle antrekk din egen med denne sesongens utvalg av Grill modeller. På bricoinn lager vi de nyeste stiler og design av Hage og terrasse. Bla gjennom vårt utvalg og finne hjem, hage og gjør det selv artikelen som passer dine behov.

Spesifikasjoner Weber Gassgrill Spirit II E317 3 Brennere

Farge
Svart
Produkttype
Tenner

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up