up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Weber Grill Og Steke Til Grill 8858

plus
Weber

Weber Grill Og Steke Til Grill 8858

Produktbeskrivelse Weber Grill Og Steke Til Grill 8858

Forglasset belegg. Kompatibel med Gourment Bbq System Decocation Grid for å garantere maksimal stabilitet under bruk.


Spesifikasjoner:

- Vekt: 6,24 kg
- Materiale: Forglasset støpejern
- Mål: 36,3x35,81x2,87cm
Kjenner du alle de egenskaper som gjør Weber Grill Og Steke Til Grill 8858 unik. Hvis du er interessert i Weber Grill Og Steke Til Grill 8858 bør du vite at dette produktet er på lager i dette øyeblikk i vår nettbutikk bricoinn. Vår omfattende Grill kolleksjon vil vi sørge for at du finner akkurat det du leter etter for å nyte hjem, hage og gjør det selv aktiviteten til det fulle. Nyt fordelene med å kjøpe et bricoinn og bli med i det største sportssamfunnet.

Spesifikasjoner Weber Grill Og Steke Til Grill 8858

Farge
Sølv
Produkttype
Griller

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up