up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Bra Stekpanna Monix Solid+ 22 cm

plus
Bra

Bra Stekpanna Monix Solid+ 22 cm

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Bra Stekpanna Monix Solid+ 22 cm

Stekpanna 22 cm M350022 MONIX SOLID+ stekpanna i gjuten aluminium med två lager non-stick beläggning, Full induktion. Kan diskas i diskmaskin. PFOA-fritt, ergonomiskt handtag.


Är du intresserad av Bra Stekpanna Monix Solid+ 22 cm? Produkten finns just nu i lager hos oss på bricoinn, din hem, trädgård och gör-det-självbutik online. På bricoinn kan du hitta fler hem, trädgård och gör-det-själv produkter från märket Bra. Vänta inte längre, utan njut av Bra Stekpanna Monix Solid+ 22 cm inom bara några klick. Upptäck bricoinns breda urval av hem, trädgård och gör-det-självprylar nu.

Funktioner Bra Stekpanna Monix Solid+ 22 cm

Färg
Svart

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up