Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida Returer

Returer

För att returnera en produkt ? Det går fort och är lätt!

Förbered ett nytt paket och fäst returetiketten på utsidan

Skicka ditt paket

Efter att vi kontrollerat att varan är i perfekt skick kommer vi att utfärda en återbetalning

Förlängd returperiod: Beställningar gjorda från 20 november 2023 – 10 december 2023 kan returneras inom 45 dagar.

Returer politik

Att beställa

Vad är Returpolicyn?

Du har 30 dagar på dig att bestämma om varan är rätt för dig. Vi kommer att utfärda en återbetalning på alla varor, förutsatt att de inte har skadats, smutsats ner, tvättats eller slitits och alla etiketter är intakta. Om du till exempel föredrar en annan storlek eller färg, måste du göra en ny beställning i vår webbutik.

Vill du returnera något? Se till att uppfylla följande kriterier:

- Du kan returnera varan, mot återbetalning, inom 30 dagar efter att du mottagit den. Observera att det finns vissa produkter som inte kan returneras förutom i händelse av defekta produkter som produkter som inte tillåter återlämnande på grund av hygieniska eller hälsoskyddande skäl om de har förseglats av dig efter leverans (till exempel kosmetiska produkter), eller att de efter leverans var oskiljaktigt blandade med andra produkter; produkter som kan försämras eller löpa ut snabbt (till exempel livsmedel eller produkter som är fördärvliga eller utsatta för ett utgångsdatum); förseglade ljud- eller videoinspelningar eller förseglad programvara om de inte förseglats av dig vid leverans; varor gjorda enligt dina specifikationer eller tydligt anpassade, inklusive skräddarsydda stövlar, anpassade tröjor, anpassade fotbollshandskar eller skidor med monterade bindningar. Minkä tahansa elektronisen laitteen osalta on tärkeää, että lähetät sen ilman aktiivista lukitusta, irrotettuna mobiililaitteesta, tehdasasetukset palautettuina ja ilman muistikortteja.

- Alla artiklar måste vara oanvända och i ursprungligt skick. Returnerade varor måste ha kvar alla etiketter och skickas tillbaka i originalförpackningen, t.ex. ska skor returneras i den ursprungliga skokartongen. Var god och fäst inte etiketter, tejp eller annat direkt på varans förpackning.

- I den osannolika händelsen att ett objekt returneras till oss i ett olämpligt tillstånd, kan vi behöva skicka tillbaka den till dig.

- Det är viktigt att följa returprocessen, som börjar med att göra en returförfrågan via avsnittet Mitt konto.

- Innan de returnerade varorna nått vårt lager är de under ditt ansvar, så se till att de är ordentligt förpackade så att de inte skadas på vägen! Vi rekommenderar dig att be om ett bevis på att paketet skickats tillbaks till oss. Vår returadress är: TRADEINN RETAIL SERVICES, SL C/Pirineus, 1, 17460 Celrà (Girona), Spain.

Hur returnerar jag en vara?

För att påskynda processen för din retur kan du behandla den från MITT KONTO genom att följa dessa steg:

Steg 1: Logga in på MITT KONTO

Logga in på ditt konto genom att använda din e-mail adress och ditt lösenord och välj därefter Mina ordrar. Var god och klicka på ordern och välj produkten/produkterna du önskar returnera. Efter det väljer du returorsak och skriver ut returetiketten. Om det skulle vara så att vi behöver mer information så kommer vi att kontakta dig.

Steg 2: Förbered ditt paket

När du har skrivit ut returetiketten kan du förbereda paketet. Var god och se till att du returnerar varan/varorna i perfekt skick (oanvända, med etiketter och i sin originalförpackning) och använd ett annat paket eller förpackning för att skicka varan tillbaks till oss, så att du försäkrar dig om att inte fästa några etiketter eller tejp direkt på produktens originalförpackning.

Steg 3: Skicka ditt paket

Fäst returetiketten på utsidan av paketet och skicka det till adressen som anges på returetiketten.

Steg 4: Få din återbetalning

När din retur börjar bearbetas så kommer en automatisk e-mail skickas till dig. Du kommer även att få en e-mail när vi slutfört din retur. Återbetalningen sker automatiskt till den betalningsmetod som användes vid köpet och kan ta upp till 14 arbetsdagar (alltså exkluderat helger och helgdagar) från det att din retur kommit fram till vårt lager och behandlats.

Om du vill byta en vara måste du returnera den vara du inte vill ha och göra en ny beställning.

Vad händer om jag får en skadad/defekt eller felaktig produkt?

Om du får en skadad/defekt eller felaktig produkt, följ nedanstående steg:

Steg 1: Logga in på MITT KONTO

Logga in på ditt konto genom att använda din e-mail adress och ditt lösenord och välj därefter Mina ordrar.

Steg 2: Välj order/produkt

Klicka på ordern och välj den produkt eller de produkter som skickats till dig skadad/e, defekt/a eller felaktigt. Var god välj returorsak.

Steg 3: Information/foton

För att behandla din reklamation, ber vi dig att ge oss en kort beskrivning av vad skadan/defekten består av samt minst ett fotografi där vi tydligt kan se problemet du beskrivit. Foton kan bifogas direkt med formuläret. Om paketet levererats skadat och du redan skrivit på att du mottagit det, ber vi dig att inom 4 dagar skicka oss följande information:- Foto av den skadade varan.
- Foto av paketet, etiketten samt den skadade biten av paketet.

Steg 4: Behandling

Så fort vi mottagit all nödvändig information, kommer vi att granska din förfrågan så snart vi bara kan.

Vi kan inte acceptera reklamationer på grund av följande orsaker:

- Skada på grund av felaktigt- eller intensivt användande.
- Svettning.
- Färgning (t. ex. jeans jeans som färgar av sig på vita strumpor).
- Skada på grund av externa faktorer så som friktion, vassa föremål eller kemikalier.
- Varor som orsakar fysiskt obehag, som t. ex. blåsor eller skavsår.

Hur får jag min återbetalning?

Refontering av en beställning tar 3-7 arbetsdagar. Eventuell återbetalning kommer automatiskt att utfärdas till den betalningsmetod som du använde för att göra din beställning.
- Om betalningen gjordes med ett debit- eller kreditkort återbetalas pengarna till det bankkonto som är kopplat till kortet.
- Om betalningen gjordes med PayPal, kommer återbetalningsbeloppet att återföras till ditt PayPal-konto. Du kommer att få en e-postbekräftelse när din retur har tagits emot på vårt lager och du bör normalt få din återbetalning inom 48 timmar efter att du har fått detta e-postmeddelande.

Observera: Om du har fått en gåva och vill returnera den för återbetalning, får den person som ursprungligen köpte den pengarna tillbaka. Vi ber om ursäkt för de olägenheter som detta kan orsaka.

Om orsaken till returen inte är att produkten kom skadad, defekt eller felaktig, återbetalar vi inte leveranskostnaderna eller andra tjänster i samband med din beställning; vi återbetalar endast kostnaden för produkten.

Hur byter jag en produkt?

Om du vill få samma produkt i en annan storlek eller en annan alternativ produkt måste du bearbeta en ny beställning via vår webbplats och betala fraktkostnaderna igen.

INFORMATION OM STORLEKAR

Det kan finnas en skillnad mellan den storlek du har beställt och den som anges på etiketten på vissa artiklar och märken, men oroa dig inte, det här är på grund av likvärdigheten mellan internationella storlekar (t.ex. storlek 38 i Spanien motsvarar 36 i Tyskland). Vi rekommenderar att du testar allt lugnt hemma.

Vem betalar returkostnaderna?

Om du returnerar en vara på grund av att den inte passar eller att du ångrat dig, måste du själv stå för returkostnaderna *. Om en vara levereras skadad/defekt eller felaktigt, kommer vi att ordna så att varan skickas tillbaks till vårt lager och antingen så skickar vi en ny vara till dig eller så gör vi en återbetalning.

*Hantera din retur enkelt och till förmånliga priser:

Från Spanien kan du returnera med Mondial Relay/Inpost, kostnaden för returetiketten börjar från 4,99€.

Mondial Relay/Inpost: Denna tjänst är tillgänglig för följande länder: Belgien, Frankrike, Luxemburg, Italien, Nederländerna, Tyskland, Portugal och Monaco, kostnaden för returetiketten börjar från 7,99€.
Håll i minnet att priset för returen beror på vikten på de varor som returneras.

GLS: Denna tjänst gäller för närvarande i följande länder: Österrike, Kroatien, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Ungern, Irland, Litauen, Lettland, Polen, Slovakien, Slovenien och Sverige. För Rumänien, Bulgarien och Grekland kan du använda Spring.
Håll i minnet att priset för returen beror på vikten på de varor som returneras, och priset varierar från 7,99€.

Om du returnerar från United Kingdom kan du använda Royal Mail (Spring). Om det transportföretag som du har använt för att skicka din beställning har varit ett annat måste paketet skickas på din bekostnad med det transportföretag som du valt.

För kunder som befinner sig UTANFÖR EU eller länder som inte är listade ovan, föreslår vi att du använder DHL eftersom vi har ett särskilt avtal med dem. Med DHL kommer din försändelse att skickas snabbt och effektivt.

För alla returer kan du skriva ut returetiketten direkt i MITT KONTO.

Vad är garantipolicyn?

Om du upptäcker att produkten har en tillverknings- och / eller funktionsfel kommer den att skickas till varumärket. Brister orsakade av vårdslöshet, slag, felaktig användning eller manipulation, olämplig spänning, felaktig installation som inte utförs av den auktoriserade tekniska servicen när så är lämpligt eller material som utsätts för slitage på grund av normal användning ingår inte. När det gäller datorprodukter täcker inte garantin borttagning av virus, återställning av program av denna anledning eller återinstallation av skivan orsakad av radering. Vi erbjuder en tjänst för att samla in den defekta produkten till vår kostnad och sedan skickar vi tillbaka den till varumärket. Väntetiden varierar beroende på ledningstiden som den tekniska tjänsten för varje märke har. I de händelser som motiverar användningen av garantin är alternativet att reparera, byta ut produkten, rabattera eller returnera enligt lagligt fastställda villkor.

För att kunna ta del av garantin, var god och följ dessa enkla steg:

Steg 1: Logga in på MITT KONTO

Logga in på ditt konto genom att använda din e-mail adress och ditt lösenord och välj därefter Mina ordrar.

Steg 2: Välj order/produkt

Klicka på ordern och välj den produkt eller de produkter som skickats till dig defekt/a. Var god välj 4. Produkten fungerar inte eller är defekt, som returorsak.

Steg 3: Information/foton

För att behandla din garantireklamation, ber vi dig att ge oss en kort beskrivning av vad defekten består av samt minst ett fotografi där vi tydligt kan se problemet du beskrivit. Foton kan bifogas direkt med formuläret.

Steg 4: Behandling

Så fort vi mottagit all nödvändig information, kommer vi att kontakta dig så snart vi bara kan.

Vi kan inte acceptera reklamationer på grund av följande orsaker:

- Skada på grund av felaktigt- eller intensivt användande.
- Svettning.
- Färgning (t. ex. jeans jeans som färgar av sig på vita strumpor).
- Skada på grund av externa faktorer så som friktion, vassa föremål eller kemikalier.
- Varor som orsakar fysiskt obehag, som t. ex. blåsor eller skavsår.

Vilka returalternativ erbjuder ni?

Vi erbjuder dig följande transportföretag så att du kan göra dina returer, du kommer att kunna returnera dina varor enkelt och till förmånliga priser.

Från Spanien kan du returnera med Mondial Relay/Inpost, kostnaden för returetiketten börjar från 4,99€.

Mondial Relay/Inpost: Denna tjänst är tillgänglig för följande länder: Belgien, Frankrike, Luxemburg, Italien, Nederländerna, Tyskland, Portugal och Monaco, kostnaden för returetiketten börjar från 7,99€.
Håll i minnet att priset för returen beror på vikten på de varor som returneras.

GLS: Denna tjänst gäller för närvarande i följande länder: Österrike, Kroatien, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Ungern, Irland, Litauen, Lettland, Polen, Slovakien, Slovenien och Sverige. För Rumänien, Bulgarien och Grekland kan du använda Spring.
Håll i minnet att priset för returen beror på vikten på de varor som returneras, och priset varierar från 7,99€.

Om du returnerar från United Kingdom kan du använda Royal Mail (Spring). Om det transportföretag som du har använt för att skicka din beställning har varit ett annat måste paketet skickas på din bekostnad med det transportföretag som du valt.

För kunder som befinner sig UTANFÖR EU eller länder som inte är listade ovan, föreslår vi att du använder DHL eftersom vi har ett särskilt avtal med dem. Med DHL kommer din försändelse att skickas snabbt och effektivt.

För alla returer kan du skriva ut returetiketten direkt i MITT KONTO.

Vad ska jag göra om mitt paket levereras skadat eller föremål saknas?

När leveransen är gjord är det viktigt att du undersöker paketet för att se om det finns tecken på skador, förlust eller stöld. Om paketet är öppet och/eller skadat (förseglingen är bruten) och innehållet också verkar vara skadat, se till att öppna och kontrollera innehållet inför leveransföraren.Om innehållet verkligen är skadat eller om paketet är ofullständigt bör kunden avvisa beställningen. Se till att kontakta kundtjänst för att rapportera händelsen. Förarens muntliga bekräftelse kan inte användas som bevis för din fordran.

För värdefulla föremål rekommenderar vi starkt att du spelar in en video när du öppnar paketet så att du kan bevisa skadan eller de saknade föremålen om du behöver lämna in ett skadeanmälan. Reklamationer kan avslås om de lämnas in utan foton eller videor som togs vid leveranstillfället och som visar det skadade paketet eller visar att föremålen har gått förlorade, och/eller utan en kopia av den rapport som föraren fyllde i vid leveranstillfället, och/eller utan en faktura eller ett kvitto som visar varornas värde. Du måste skicka oss ditt krav skriftligen inom 72 timmar från leveransdatumet. Vi kan inte acceptera eller behandla några krav för leveranser som har gått över 72 timmar. För att lämna in ditt klagomål går du till MITT KONTO, väljer beställningen, klickar på Kontakt och väljer slutligen alternativet: Jag har kontrollerat spårningen och jag har ett problem med leveransen av min beställning.

Vad kan jag göra om spårningen säger att mitt paket levereras, men jag inte har mitt paket?

Om leveransman slutförde leveransen ska paketets spårningsstatus eller ett leveransmeddelande ange var din leveransman lämnade paketet. Leveranser som inte kräver signatur kan lämnas på ett säkert ställe enligt leverantörens eget gottfinnande. Detta kan inkludera veranda, sidodörr, veranda eller garage.

Om spårningsstatus indikerar att leveransmannen har slutfört leveransen och fått en signatur kan paketet ha undertecknats av en granne eller annan bosatt på din plats. Om leveransmannen levererade ditt paket till en annan plats borde du ha fått ett leveransmeddelande som anger var paketet var kvar (till exempel grannens hus, upphämtningsplats eller postkontor).

Kolla med andra på din adress, eller kanske en granne, för att se om någon annan har hämtat paketet. Du kan också kontrollera paketets ingångar till ditt hem, särskilt på verandor, buskar, garage, grillar eller andra platser som kan skydda ditt paket från stöld eller väder. Observera att leveransmän också kan använda plastpåsar för att skydda ditt paket från vädret.

Om du fortfarande inte hittar paketet, kontakta leveransföretaget direkt. Leveransföretag har sina interna system som kan kontrollera leveransstatus.

Slutligen om leveransföretaget bekräftar att paketet har levererats och du misstänker att paketet kan ha stulits från en hyreshus, postlådan eller tröskeln. i ditt hus måste du anmäla stölden till polisen. Vänligen skicka en kopia av polisrapporten så att vi kan starta skadeprocessen hos leveransföretaget.

För att skicka in ansökan, vänligen logga in på MITT KONTO, välj beställningen, klicka på Kontakt och välj slutligen alternativet: Jag har ändrat spårningen och har problem med leveransen av min beställning.

Returer politik Tradeinn Marketplace

Vad är Tradeinn Marketplace?

Det är Tradeinn-gruppens nya distributionsplattform. De bästa varumärkena och specialiserade säljarna på marknaden listar sin produktkatalog så att du kan få tillgång till de bästa erbjudandena inom sportutrustning, elektronik, mode, barnprodukter och hushållsprodukter. Vårt mål är att du kan hitta allt du letar efter på ett ställe till bästa pris. På Tradeinn Marketplace hittar du tusentals nya produkter med Tradeinns förtroende. Smart Shopping!

Returer Tradeinn Marketplace

Du kan göra en retur genom Tradeinn Marketplace så länge varan är i perfekt skick och omonterad. Inklusive tillbehör, dokumentation och emballage, annars kommer varan att drabbas av en värdeminskning. Våra kunder påminns om att det rekommenderas att förpackningen kommer i perfekt skick. För att påskynda processen för din retur kan du behandla den från MITT KONTO genom att följa dessa steg:
1. Logga in på MITT KONTO.
2. Välj varan som ska returneras och klicka på Returnera varan.
3. Lämna ett meddelande till säljaren med anledningen till att varan returneras.
4. Säljaren kommer att kontakta dig via e-post inom 2 arbetsdagar med instruktioner om hur du returnerar varan. Du kommer att få en kopia av detta e-postmeddelande i MITT KONTO.

Villkor för återlämning

Om du inte är nöjd med någon av produkterna du har köpt, kan du returnera produkten inom de dagar som säljaren har satt för retur av produkten. Varje säljare har sin egen returpolicy. Du kan kolla det på deras säljares sida. Du måste meddela säljaren att du vill returnera produkten, du kan inte returnera produkten utan att först rådfråga säljaren. Om säljaren inte svarar dig inom 2 arbetsdagar kan du öppna en incident och om han inte kontaktar dig inom 5 arbetsdagar kommer vi att kontakta säljaren för att lösa incidenten.

Kontakta säljaren

Du kan kontakta säljaren via MITT KONTO när du har lagt en beställning. Gå bara till MITT KONTO och ange din e-postadress och ditt lösenord. I avsnittet "kontakta säljaren" kan du lämna din fråga. Säljaren bör återkomma till dig inom 24 timmar.