Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

El och Domotics

El och Domotics

Hitta ett brett utbud av El och Domotics-produkter för hem, trädgård och gör-det-själv. Upptäck de bästa erbjudandena på bricoinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Elektricitet och domotik

Märken i Elektricitet och domotik

Vad är smarta hemenheter?

Smarta hemenheter , även kända som hemautomationsenheter eller anslutna enheter, är elektroniska enheter eller apparater som är utrustade med trådlös kommunikation och internetanslutning. Dessa enheter är designade för att förbättra bekvämlighet, effektivitet och kontroll i en hemmiljö genom att tillåta användare att fjärrövervaka, styra och automatisera olika aspekter av sitt hem.

Larm och dörrklockor
Larm och klockor är enheter som producerar ett högt ringande ljud för att varna eller påminna dig om något som någon står vid dörren om eller varna dig från fara.

Celler och batterier
Batterier är de enheter som kan inducera elektrisk kraft från de kemiska reaktioner som sker i dem, som används för att ge ström till enheterna så att enheterna fungerar korrekt.

Detektorer och sensorer
Hemsensorer och detektorer är enheter utformade för att övervaka och upptäcka olika miljöförhållanden eller faror i ett hem. De fungerar som en viktig del av hemmets säkerhet, säkerhet och automationssystem, och ger tidiga varningar och varningar för att skydda passagerare och egendom. Du kan få dem från Orbegozo , Edm , Bosch , Philips , Oem , Xiaomi och Lumineo .

Jordfelsbrytare och skydd
En jordfelsbrytare RCD är en elektrisk säkerhetsanordning utformad för att skydda mot elektriska stötar och elektriska bränder. Även känd som en jordfelsbrytare GFCI i vissa regioner, övervakar en RCD kontinuerligt flödet av elektrisk ström i en krets.

Digitala assistenter
Digitala assistenter är mjukvarubaserade virtuella agenter eller applikationer som använder artificiell intelligens AI och naturligt språkbehandlingsteknik NLP för att förse användare med information, utföra uppgifter och hjälpa till med olika aktiviteter. Dessa assistenter är utformade för att förstå och svara på mänskliga röst eller textkommandon, så att användare kan interagera med dem på ett konversationssätt.

Elkablar
Elektriska kablar är en grupp av en eller flera sladdar som fungerar sida vid sida eller bundna, som används för att ta elektrisk ström. Det finns många olika typer av elkablar .

Elektriska paneler
Elektriska paneler är komponenterna i en strömförsörjningsuppsättning som separerar elektriska strömledningar i underpaneler samtidigt som den levererar en skyddsbrytare eller strömbrytare.

Elektriska termometrar
Elektriska termometrar är rörliga och kan upptäcka temperaturförändringar med användning av en värmekänslig gadget där den elektriska oppositionen skiftar som reaktion på temperaturförändringar.

Generatorer
Generatorer är enheter eller maskiner som omvandlar mekanisk energi till elektrisk energi. De används ofta för att tillhandahålla el i situationer där en tillförlitlig strömförsörjning inte är tillgänglig eller under strömavbrott.

Eldosor och förlängningssladdar
Eldosor och förlängningssladdar är elektriska tillbehör som används för att utöka räckvidden för eluttag och tillhandahålla flera uttag för att ansluta enheter. Även om de tjänar liknande syften, finns det några skillnader mellan de två:
En grenuttag , även känd som en strömstång eller ett kontaktkort, är en enhet som vanligtvis har en rad med flera eluttag i en enda enhet.
En förlängningssladd är en flexibel elkabel med en stickpropp i ena änden och ett eller flera uttag i andra änden. Det låter dig utöka räckvidden för en befintlig strömkälla.

Smart belysning
Smart belysning är en progressiv metod för att lysa upp ditt hus. Smarta LED lampor inkluderar programvara som länkar till en app, smarthusassistent eller andra smarta apparater så att du kan göra dem automatiska och hantera dem med fjärrkontroller.

Solpaneler
Solpaneler samlar energi från solen och omvandlar den till ström som kan användas för att driva hus eller industrier. Dessa paneler kan användas för att hjälpa en byggnads elektricitet eller leverera ström till avlägsna platser.

Strömbrytare och uttag
Omkopplare och uttag tillåter kontakt mellan två olika procedurer på identiska eller olika enheter. De gör det möjligt att koppla elförsörjning till den direkta strömreserven och kan variera i spänning och ström.