up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Fiskars Klyv Yxa X11-S

Fiskars Klyv Yxa X11-S

plus
Fiskars

Fiskars Klyv Yxa X11-S

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Fiskars Klyv Yxa X11-S

FUNKTIONER:
Typ: Klyvande yxa
Längd (mm): 444
Huvudvikt (g): 840
Vikt (g): 1100


Fiskars Klyv Yxa X11-S är perfekt för att komplettera din hem, trädgård och gör-det-självutrustning. I vår onlinebutik bricoinn, kan du ta del av många olika förmåner och om du beställer nu på bricoinn, får du din order levererad hem till dig inom några få dagar. Dessutom kan du i vår online hem, trädgård och gör-det-självbutik hitta andra hem, trädgård och gör-det-självprodukter som kompletterar Fiskars Klyv Yxa X11-S.

Funktioner Fiskars Klyv Yxa X11-S

Färg
Silver

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up