Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Husdjursartiklar

Husdjursartiklar

Hitta ett brett utbud av Husdjursartiklar-produkter för hem, trädgård och gör-det-själv. Upptäck de bästa erbjudandena på bricoinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Husdjurstillbehör

Märken i Husdjurstillbehör

Vilken utrustning behöver jag till mitt husdjur?

Burar och transporter

Att välja rätt bur för ditt husdjur är avgörande för deras komfort, säkerhet och välbefinnande. Buren ska vara tillräckligt rymlig för att ditt husdjur ska kunna röra sig bekvämt, sträcka sig och stå upp utan begränsningar. Tänk på ditt husdjurs nuvarande storlek och potentiella tillväxt om tillämpligt. Tillräcklig ventilation är avgörande för att upprätthålla frisk luftcirkulation i buren. Leta efter burar med ordentliga ventilationshål eller nätpaneler. Se till att buren har tillgängliga dörrar som gör att du enkelt kan nå ditt husdjur. Flera dörrar kan göra det bekvämare att hantera och interagera med ditt husdjur.

Renlighet och hygien

Att upprätthålla renlighet och hygien för dina husdjur är avgörande för deras hälsa och välbefinnande. Regelbunden skötsel är avgörande för husdjur med päls eller fjädrar. Att borsta pälsen hjälper till att ta bort smuts, löst hår och förhindrar mattning. Dessutom hjälper grooming att distribuera naturliga oljor och håller huden frisk. Frekvensen av skötseln beror på husdjurets ras och pälstyp. Husdjur som hundar kan behöva bada då och då för att hålla sin päls ren och luktfri. Använd husdjursspecifika schampon som är skonsamma mot huden. För husdjur i bur, som fåglar, kaniner eller gnagare, rengör deras höljen regelbundet. Om du har katter, håll kattlådan ren genom att ösa upp avfall dagligen och byt strö regelbundet för att förhindra lukt och bakterieuppbyggnad.

Halsband, koppel och selar

De bästa halsbanden, koppeln och selarna för dina husdjur kommer att förlita sig på flera aspekter, inklusive ditt husdjurs ras, dimension, natur och fysiska träningsnivå. En krage eller ett koppel är ett midjeband skapat av läder, nylon eller annat identifierande material som fästs på kragen.

Leksaker och spel

Leksaker och spel är bra för ditt husdjurs mentala stimulans och för att avvärja ennui. Husdjur kräver leksaker för att ge mental stimulans, tillåta korrekt tuggning och fungera som viktiga verktyg för att modifiera sätt.

Mer om husdjur:
Mer om husdjur inkluderar husdjurshus, matare och drinkare, akvarier och terrarier, inhägnader och parker, säkerhet, tyg och komplement samt sängar . Du kan köpa dessa saker från dessa märken: Edm , Trixie , Bosch , Prosperplast , Nayeco , Masso , Royal Canin .