up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Makita GA5030R Angle

Makita GA5030R Angle

Makita GA5030R Angle

plus
Makita

Makita GA5030R Angle

Produktbeskrivning Makita GA5030R Angle

FUNKTIONER:
Kroppsdiameter: 57 mm
Hjulstorlek: 125 mm
Spindelstorlek: M14x2 mm
Vikt: 1,8 kg


Om det du behöver är Makita GA5030R Angle, finns det just här och till bästa pris. bricoinn har den här och andra hem, trädgård och gör-det-självprodukter som du letar efter och till bästa kvalitet. Låt inte möjligheten passera utan utrusta dig själv för att kunna utöva dina favoritsporter i bästa möjliga förhållanden. Med vårt utbud av Kapskivorprodukter, kan du hitta allt du behöver på ett ställe.

Funktioner Makita GA5030R Angle

Färg
Blå
Svart
Produkttyp
Kvarn

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up