up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Beuchat Dykkerør Activa

plus
Beuchat

Beuchat Dykkerør Activa

Produktbeskrivelse Beuchat Dykkerør Activa

Den Activa Dry snorkel har en strømlinet ergonomisk buet rør udstyret med en ny side kanaliseret silikone mundstykke.


Enkel og robust rem klip.


Beuchat Dykkerør Activa, er med garanti den bedste i dykning udstyr. Hos diveinn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din dykning butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Beuchat giver dig. Vores hold af dykning experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Finner, masker og snorkler, til den bedste pris.

Funktioner Beuchat Dykkerør Activa

Snorkelegenskaber
Uden ventiler
Uden stænkbeskyttelse
Farve
Orange
Alder
Voksne
Snorkeltyper
Standarder
Snorkelstivhed
Stive
Anbefalet Brug
Snorkeling
Fritidsdykning

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up