up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

C4 Mellemstore Finner Umberto Pelizzari

C4 Mellemstore Finner Umberto Pelizzari

C4 Mellemstore Finner Umberto Pelizzari

C4 Mellemstore Finner Umberto Pelizzari

C4 Mellemstore Finner Umberto Pelizzari

C4 Mellemstore Finner Umberto Pelizzari

plus
C4

C4 Mellemstore Finner Umberto Pelizzari

Produktbeskrivelse C4 Mellemstore Finner Umberto Pelizzari

C4 Umberto Pelizzari Medium Finns er en højkvalitets og holdbar mulighed for enhver dykker eller snorkler, der leder efter helfodsfinner. Disse finner er designet til at forbedre din undervandsoplevelse med maksimal effektivitet og komfort. Finnerne er lavet af materialer af høj kvalitet og har et unikt design, der giver enestående fremdrift og fremdrift. Finnerne er perfekte til både rekreativ og professionel dykning og kan bruges i en række forskellige undervandsmiljøer. Ud over finnerne tilbyder C4 et komplet udvalg af masker og snorkler i topkvalitet designet til at forbedre din undervandsoplevelse. Uanset om du er en novice eller en erfaren dykker, er C4 Umberto Pelizzari Medium Fins det perfekte valg til dit undervandseventyr. Så hvis du er på udkig efter et par højkvalitets finner, der er både effektive og komfortable, så led ikke længere end C4 Umberto Pelizzari Medium Finns.


Du kan også finde C4 Mellemstore Finner Umberto Pelizzari i vores Finner, masker og snorkler kategori, fra din online dykning butik, eller hvad med Fuld fodfinner. Vi har også mange andre ting fra C4, hos diveinn, har vi et kæmpe udvalg af dykning varer, som måske er noget for dig. C4 er fokuseret på at tænke i nye baner og forbedre dykning, både for begyndere og øvede, til en lav pris.

Funktioner C4 Mellemstore Finner Umberto Pelizzari

Farve
Sort
Materialer
Plastik
Alder
Voksne
Anbefalet Brug
Fritidsdykning
Undervandssvømning

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

C4 Mellemstore Finner Umberto Pelizzari

C4 mellemstore finner umberto pelizzari

-

Finner med en formidabel finish og ser ud til at præstere ganske godt. Ser frem til at prøve dem på havet!

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up