up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Cressi Gratis Apnø Kvinde 3.5 Mm

plus
Cressi

Cressi Gratis Apnø Kvinde 3.5 Mm

Produktbeskrivelse Cressi Gratis Apnø Kvinde 3.5 Mm

Free Apnea Woman 3,5 mm er en apnødragt til kvinder lavet med neopren, et medium densitets materiale, der forbedrer opdriften under nedstigningen. Denne voksne version har ikke en lynlås, og dens print er almindeligt.

Denne Cressi-dragt til kvinder er 3 millimeter tyk og har et for. På ydersiden inkorporerer den et Glide Skin-ark, der genererer hydrodynamisk modstand, modstand og hurtig tørring. Udgaven har ingen lynlås.

Blandt de egenskaber, du vil finde i dette tøj, er, at de højtaljede bukser giver tilstrækkelig komfort, da den ikke inkluderer en hagesmæk, hvilket garanterer udvidelsen af brystkassen. Modellen fås i størrelserne 1 til 4.

High range wetsuit, der indeholder et stort udvalg af løsninger.

Neopren med medium densitet for at begrænse variationen i opdrift under nedstigningen. Almindeligt udvendigt med Glide Skin © ark for optimal hydrodynamik, modstand og hurtig tør. Interiør Ultratretch ©, blød og ekstremt elastisk. Axillært område uden at sy for optimal bevægelse og komfort. Bukser uden bib for optimal komfort og udvidelse af toraxen. Samlingen af ​​pannerne er lavet gennem lime og ikke-passerende syning. Størrelser og farver: Mand: Blå. Størrelser fra 1 til 5 Kvinde: Sort. Størrelser fra 1 til 4


Alle dykning produkter og Våddragter er fremstillet i det bedste materiale og der er kælet for detaljerne. Hos diveinn kan du finde en masse Dragter og tilbehør fra Cressi. Prisen på Cressi Gratis Apnø Kvinde 3.5 Mm er 252.99 $, med prisgaranti, sikker betaling og hurtig levering!

Funktioner Cressi Gratis Apnø Kvinde 3.5 Mm

Tykkelse
3 mm
Farve
Grå
Indvendige overflade
Foret
Køn
Kvinde
Produkttype
Kit
Alder
Voksne
Lynlås position
Uden lynlås
Mønstret
Glat
Efterbehandling bukser
Taljebukser
Anbefalet Brug
Undervandssvømning

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Cressi Gratis Apnø Kvinde 3.5 Mm

Flot jakkesæt

-

Jeg var meget bekymret for størrelsen, jeg bestilte XS 1, den passede perfekt. Mine mål er: højde 166, bryst 81, talje 60, hofter 85. Ikke for store i brystet, men det forstyrrer mig ikke. Han satte sig perfekt, blød, trykker ikke nogen steder, dog som en anden hud, uden nogen defekter. Bukserne er virkelig ikke grå, men sorte ... men for mig er dette ikke kritisk.

Cressi Gratis Apnø Kvinde 3.5 Mm

Dette er det bedste, jeg har set

-

Dette er det bedste jeg har set til det første kostume. Kvaliteten er fremragende, vi overvejer at samle et komplet sæt af dette mærke, varerne er meget velegnede. Pigen er glad, størrelse 4, den ankom hurtigt til Rusland på 5 dage, men den gik rundt i Moskva, det tog 15 dage til Lipetsk fra afsendelsesdatoen, meget hurtigt! Tak Scubastore for kvaliteten og fremragende arbejde, vi vil bestille mere!

Cressi Gratis Apnø Kvinde 3.5 Mm

Fantastisk stilfuld dragt

-

Fantastisk stilfuld dragt! Jeg har brugt det i et år (til søs og i poolen). I henhold til den erklærede tykkelse (3,5 mm) - der er en følelse af, at den er tykkere, tættere på 4 mm (ved 28 C i Middelhavet i 1-1,5 timers dykning - det viste sig at være meget behageligt i temperaturen). Længe valgte teoretisk mellem M- og L-størrelse, lænede sig mod L på grund af vækst (183) og hofte-størrelse (100-102). Bukserne sad perfekt. Den forventede (på størrelsesgitteret) bug på jakken er temmelig løs i brystet (med de tilgængelige 93 cm), men dette, som det ser ud til, er et træk ved alle standardmønstre fra italienske mærker, designet til store mængder “ovenfra”. Kvaliteten er fremragende, i et års brug har jeg ikke mistet den originale form. Levering var inden for den forventede tid (højst 3 uger).

Cressi Gratis Apnø Kvinde 3.5 Mm

En af de bedste

-

Dette er måske en af ​​de mest stilfulde kvindernes påklædning til freediving i denne prisklasse. Han sidder og ser godt ud. Jeg købte for min kone, meget glad køb. fremstilling kvalitet som altid på toppen. Og, selvfølgelig, kan ikke andet end glæde sig, at ordren blev leveret til Rusland på kun 7 dage! Tak Scubastore for det fremragende arbejde!

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up