Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Fodtøj

Fodtøj dykning

Find et bredt udvalg af Fodtøj-produkter til dykning. Oplev de bedste tilbud hos diveinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Fodtøj

Mærker for Fodtøj

Hvordan vælger man fodtøj til dykning?

Aqua sko

Aqua sko , også kendt som vandsko eller svømmesko, er en type fodtøj, der er designet til brug i og omkring vand. De er lavet af materialer, der er hurtigtørrende, lette og åndbare, såsom mesh, neopren eller syntetiske stoffer. Aqua sko har ofte et slip on eller snøre design og er designet til at være behagelige og fleksible til brug i en række forskellige vandaktiviteter, såsom svømning, sejlsport, kajaksejlads og snorkling. Aqua sko er også designet til at give beskyttelse til fødderne, da de har skridsikre såler og ofte har forstærkede tæer og hæle for at beskytte mod sten, skaller og andre farer. Nogle vandsko har også yderligere funktioner såsom drænhuller eller justerbare stropper for en mere sikker pasform. De kommer i en række forskellige farver og stilarter, fra grundlæggende sort eller hvid til lyse og farverige designs, og er tilgængelige for både voksne og børn.

Træsko

Træsko er en type fodtøj, der er kendetegnet ved deres robuste design, lukkede tå og åbne ryg. De er typisk lavet af træ, læder eller gummi, men i de senere år er et syntetisk materiale kaldet Croslite blevet populært til træskokonstruktion. Croslite er et let, slidstærkt og vandafvisende materiale, der ofte bruges til konstruktion af træsko og andre typer fodtøj. Croslite træsko er kendt for deres lyse farver, komfortable pasform og let at rengøre design. De bliver ofte båret af sundhedspersonale, kokke og andre, der har brug for behageligt og skridsikkert fodtøj til lange perioder, når de står og går. Croslite træsko er også blevet populære til fritidstøj og udendørsaktiviteter, da de er lette og giver god støtte og trækkraft på en række forskellige overflader. Du kan købe disse træsko fra disse mærker: Cressi , SEAC , Mares , Salvimar , Aqualung og Scubapro .

Klipklapper

Flip flops er en slags letvægtssandal, generelt flosset som en form for uformelt fodtøj. De består af en afbalanceret sål, der holdes løst på foden af et Y formet bånd kaldet en tå thong eller kan være en stiv base. Flip flop kan være en efterligning af lyden fra sandalerne, når de vandrer i dem.

Sko

Sneakers er en type afslappet fodtøj, der er designet til komfort og stil. De er typisk lavet med en gummisål og en lærreds eller læderoverdel og er designet til at være lette og fleksible. Sneakers blev oprindeligt designet til atletiske aktiviteter som løb, basketball og tennis, men de er siden blevet et populært modetøj og bruges til en bred vifte af aktiviteter. Sneakers kommer i en bred vifte af stilarter og farver, fra klassisk hvidt læder til farvestrålende og mønstrede designs. De er ofte et populært valg til hverdagsbrug såvel som til sport og andre fysiske aktiviteter.