up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Iq-uv Kasket+hals

Iq-uv Kasket+hals

Iq-uv Kasket+hals

Iq-uv Kasket+hals

plus
Iq-uv

Iq-uv Kasket+hals

Produktbeskrivelse Iq-uv Kasket+hals

Denne IQ UV-låg med halsbeskyttelse tilbyder mere UV-beskyttelse end en basisk låg. Med en solbeskyttelsesfaktor på over 200 beskytter den hoved og nakke mod mere end 99 procent af UV-stråling. Det skal derfor være en del af dit udstyr fra nu af, især under sportsaktiviteter i solen, såsom tennis, cykling eller surfing. Overbevis dig selv om de behagelige bæreegenskaber: Solbeskyttelseskappen med nakkebeskyttelse er åndbar og lavet af meget let materiale, så du vil ikke svede under det. Den lange halsbeskyttelse på 15 cm og en beskyttelseslængde på 8 cm giver optimal beskyttelse af din nakke og ansigt. Dette hovedbeklædning bærer CE-mærket og er i overensstemmelse med den europæiske PPE-forordning (EF) 2016/425 for personligt sikkerhedsudstyr. For sikker beskyttelse hele dagen lang. Beskyt udækkede hudområder med solbeskyttelsescreme. Håndvask ved 30 grader, ingen tørretumbler.
Funktioner:
UV-beskyttelsesfaktor (SPF) 200 blokerer mere end 99% af farlig UV A- og UV B-stråling
Fremragende solbeskyttelse, fordi hår ikke beskytter tilstrækkeligt mod UV-stråling
TÜV testet og sikkert, garanteret fri for skadelige stoffer
Åndbar og ultra let for den bedste bærekomfort
Størrelsen er uendeligt variabel for en hovedomkrets på 55 61 cm
Specifikationer:
Materiale 100% nylon.


Ønsker du flere dykning varer fra Iq-uv? Hos diveinn, din online dykning butik, du har mulighed for at vælge imellem masser af dykning varer, og andet Iq-uv Kasket+hals. Lige nu har vi Iq-uv Kasket+hals på lager. Hos os har kunden altid ret og vi gør alt for at tilfredsstille dine behov for dykning udstyr.

Funktioner Iq-uv Kasket+hals

Farve
Grå
Køn
Unisex
Produkttype
Låg
Alder
Voksne

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Iq-uv Kasket+hals

Det udfører sin funktion perfekt

-

Meget tilfreds med hætten. Løs pasform, dækker ører og hals, er lavet af et frisk og åndbart materiale og er meget behagelig. 100% anbefales

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up