up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Markedsføring dykning

Markedsføring dykning

Find et bredt udvalg af Markedsføring-produkter til dykning. Oplev de bedste tilbud hos diveinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Markedsføring

Mærker for Markedsføring

Ideer til gaver til en dykker

Flasker

Genanvendelige vandflasker er miljøvenlige alternativer til engangsplastikvandflasker. De er designet til at blive brugt gentagne gange, hvilket giver enkeltpersoner mulighed for at reducere spild og fremme bæredygtig praksis. Genanvendelige vandflasker er almindeligvis lavet af forskellige materialer, herunder rustfrit stål, glas, plastik og silikone. Hvert materiale har sit eget sæt af fordele og overvejelser. Rustfri stål og glasflasker er holdbare, fri for kemisk udvaskning og er velegnede til både varme og kolde drikke. Plastflasker kan være lette og tilbyde bærbarhed, mens silikoneflasker er sammenklappelige og pladsbesparende.

Figurer og legetøj

Figurer og legetøj er også de bedste gaveideer til dykkere. Dykkerlegetøj vil helt sikkert bringe masser af nydelse for dine børn og give dem en kølig sommer på stranden. Legetøjet lavet af plastik eller gummiagtige materialer uden skarpe kanter og glatte overflader er meget sikre at lege med. Vanddyr, plyslegetøj , vandspilssæt og dykkerfigurer er fantastiske gaver til børn. Du kan købe disse figurer og legetøj til dykkerelskere fra disse mærker: SEAC , Scubapro , Spsealon , Sigalsub , Best Divers og Spetton .

Nøgleringe

Nøgleringene lavet af rustfrit stål er allergivenlige, korroderer ikke, anløber eller ændrer farve, og de tilbageholder heller ikke nikkel eller bly. Nøgleringe er indskrevet med sætninger som "I Perform Well Underneath Pressure", som definerer bæreren. Dette er en ideel gave til dem, der har en kærlighed til dykning, eller til dem, der nyder overdreven sport.

Magneter

Sjove dykkerflagsøm eller køleskabsmagneter i hjerteform og rektangulære former er de rigtige gaver til dykkerelskere. Magneterne med håndmalede terracottaflag lavet af jordler er unikke og inspirerende for dykkere. Magneterne med disse magiske belægninger viser sig at være nyttige og værdifulde gaver. Magneter er dannet af metaller eller glas.

Krus

Et krus lavet af skinnende hvid keramik er et glimrende valg til en gave til dykkerelskere. Kruset med kunst på begge sider er perfekt. Kruset med en farveskiftende egenskab er ideel, og når det er varmet op, vises et skjult billede. Det varmefølsomme krus er ideelt til dem, der elsker dykning.

Mere om gaver til scuba elskere:

Det inkluderer puder, klistermærker, DCd og bøger og smykker. Disse komfortable puder med dykkerprint og fotografier vil vise sig at være en omsorgsfuld og unik gave til dykkere. Scuba diving stickers er en af de perfekte gaver til dykkerelskere. DVD´er og bøger, der indeholder information om dykning, er også gode. Dykkersmykker er lavet af rustfrit stål med sølvfarvet metal.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk