Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Ocean Reef

Om Ocean Reef
Ocean Reef, et navn som er synonymt med undervands eventyr, har været en pioner inden for dykkerudstyr i over seks årtier. Grundlagt i slutningen af 1940'erne har den italienske mærke kontinuerligt sat nye standarder for kvalitet, sikkerhed og innovation inden for undervandsudforskning. Med et engagement i at levere den bedst mulige dykkeoplevelse har Ocean Reef opnået et ry som en pålidelig partner for dykkere og snorklere over hele verden.
Med et uophørligt engagement i forskning og udvikling har Ocean Reef konsekvent leveret afkortningsudstyr, der møder og overstiger de højeste branchestandarder. Som et mærke, der er bestået tidens prøve, fortsætter Ocean Reef med at inspirere dykkere og snorklere til at udforske oceanernes dybder med en følelse af undren og sikkerhed. Ocean Reef´s historie og produktsortiment afspejler et mærke, der er dybt passioneret omkring undervandsudforskning. Fra deres top-tier dykkefødder til deres fuldansigtsmasker sikrer Ocean Reef´s dedikation til kvalitet og innovation, at eventyrere kan begive sig ud på deres aquatiske rejser med tillid og uovertruffen klarhed.

Udforskning af dybderne med tillid

Ocean Reef dykkerudstyr er udtryk for teknologisk ekscellence og ergonomisk design. Deres fuldansigtsmasker, regulatorer og andre tilbehør er skabt med præcision, så dykkere kan udforske det undervandsverden med uovertruffen tillid og komfort. Ocean Reef dykkefødder er designet til at give maksimal trækkraft med minimal indsats. Disse fødder leverer enestående fremdrift, så du kan bevare energi og fokusere på skønheden i det undervandsverden.
For snorklere, der ønsker det bedste, er Ocean Reef snorkel-kit et første valg. Disse kits inkluderer en fuldansigtsmaske, et snorkelrør og forskellige tilbehør for at sikre et lækagefrit og behageligt snorkeloplevelse. Det panoramiske udsyn, der tilbydes af deres masker, er uovertruffen. Ocean Reef regulatorer er designet til både rekreative og professionelle dykkere. Deres præcisionsteknologi garanterer glat luftstrøm og ubesværet åndedræt, selv i de mest udfordrende undervandsforhold. Sikkerhed er afgørende, og disse regulatorer er bygget med redundans i tankerne.
Overvågning af tanktrykket er afgørende for sikkert dykning. Ocean Reef trykmålere giver klare og præcise læsninger, så dykkere kan holdes opdateret om deres luftforsyning. Med Ocean Reef kan du dykke med tillid, ved at du altid er opmærksom på din luftstatus. Kernen i Ocean Reef´s succes ligger i deres fuldansigtsmasker. Ocean Reef ansigtsmasker har revolutioneret dykkeoplevelsen. De har også et integreret kommunikationssystem til team-dykning, hvilket gør dem til et foretrukket valg blandt professionelle.