up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Regulatorsæt dykning

Regulatorsæt dykning

Find et bredt udvalg af Regulatorsæt-produkter til dykning. Oplev de bedste tilbud hos diveinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Regulatorsæt

Mærker for Regulatorsæt

Alt hvad du behøver at vide om en dykkerregulator

blæksprutte regulator

Blæksprutten er et vigtigt redskab, der bruges af dykkere. Det er simpelthen en ekstra 2. trins regulator, meget sammenlignelig med den grundlæggende 2. trins regulator, som du putter i munden, mens du dykker. Imidlertid kommer scuba blæksprutten ofte i gul farve, med en glødende gul slange også. Octopus regulator tillader det at modstå under vandet under problematiske forhold.

Regulator tasker

Regulatorposerne er de sække, der bruges til at holde din regulator, blæksprutte og andre relaterede redskaber sikre, mens du rejser. Regulatorposerne kommer ofte med velcrobånd i det centrale kabinet for at holde alle slanger på plads, mens de er i bevægelse. Regulatorposerne kommer i mange forskellige varianter og størrelser.

Første fase regulatorer

De er ansvarlige for at reducere højtryksluften, der er lagret i en dykkercylinder, til et mellemtryk, der er egnet til vejrtrækning. Den første trins regulator fastgøres til din scuba gasflaske og sænker det høje gastryk, den holder, ned til mellemtryk på mellem 7 og 10 bar. Dette kan derefter leveres gennem en slange til din anden trins regulator, så du kan ånde.

Andet trins regulatorer

Andet trins regulatorer , også kendt som behovsventiler eller regulatorer, er en vigtig komponent i et dykkeråndesystem. De er ansvarlige for at levere luft fra første trins regulator til dykkerens mund ved indånding. Hovedrollen for regulatorens 2. trin er at mindske mellemtryksluftgennemstrømningen gennem en regulatorslange til normalt tryk, trykket af vandet, der er til stede i omgivelser, som en dykker nemt kan ånde. En højkvalitets regulators andet trin kan i høj grad aflaste trykket og forbedre dykkersikkerheden.

Regulatorer sæt

Et regulatorsæt er lavet af disse elementer: 1. regulatortrin er det blanke stykke, der sættes på cylinderventilen. Regulator 2nd stage er den direkte regulator, som du placerer i munden og respirerer fra. Den ekstra luftkilde kaldes blæksprutte og er den sekundære regulator, der fungerer for din ledsager.

Mere om regulatorer :

Mere om regulatorer omfatter reservedele, tilbehør, slanger og helmasker. Du kan købe disse varer fra mærker som Cressi , SEAC , Mares , Aqualung og Apeks og Scubapro .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk