up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Salvimar Spearfishing Finner Fiber 151

plus
Salvimar

Salvimar Spearfishing Finner Fiber 151

Produktbeskrivelse Salvimar Spearfishing Finner Fiber 151

FIBRA 151.

Funktioner:

Fodlomme / bladvinkel 29 grader.
Kniv i præpreg.
Konstruktion: Mekanisk polymeriseret højtryk.
Autoklavstøbning. Kun fin på markedet konstrueret ved hjælp af Autoclave.
Strukturel integritet AKA-styrke med "Ingen lige".
Naturgummi 55 kyststivhed.
Kevlar bue støttebånd inde i sprøjtestøbt gummi for styrke.
Vinkelbladfodlomme 151 grader.
WORLD RECORD FINS 246,35 m Andrea Vitturini Cagliari 16 06 2017.Hvad ville du sige til at finde Salvimar Spearfishing Finner Fiber 151 til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din dykning butik. Køb det bedste udstyr fra Salvimar og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle Finner, masker og snorkler varer.

Funktioner Salvimar Spearfishing Finner Fiber 151

Farve
Sort
Materialer
Fiber
Alder
Voksne
Anbefalet Brug
Spydfiskeri

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Salvimar Spearfishing Finner Fiber 151

Alt godt

-

God materialekvalitet, behagelig lomme. Tilfreds

Salvimar Spearfishing Finner Fiber 151

Ren kraft

-

Det kan tage nogle gange for dine finner at blive leveret (godt en måned i mit tilfælde). De er dog af fantastisk kvalitet, godt færdige og giver dig et kæmpe kick med meget lidt indsats. Fodlommer ER behagelige nok til ikke at skade dine fødder, uden at være de mest komfortable. Ikke desto mindre, med denne form for kraft til en blød finner, vil du hurtigt glemme, at det ikke er de mest hyggelige finnelommer, der findes. Stærkt anbefalet

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up