up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

SEAC BCD Modular Max

SEAC BCD Modular Max

SEAC BCD Modular Max

SEAC BCD Modular Max

plus
SEAC

SEAC BCD Modular Max

Produktbeskrivelse SEAC BCD Modular Max

SEACSUB har designet den nye MODULAR MAX fordybningsvest til fritidsdykning , ideel til brug af flasker fra samme producent. Det adskiller sig hurtigt og tager meget lidt plads.

Det har en sele med aftagelige stropper og en blød ryg med en base i rustfrit stål. Den har en blæser med to udtømningsventiler. Bagdesignet er polstret for bedre pasform og komfort.

Det er meget let og praktisk at opbevare til ferie. Hver komponent af vesten er udskiftelig. Det har lommer med hurtig frigivelse og en meget stærk og holdbar maverem i rustfrit stål. SEAC® Modular Max er udviklingen af Modular, SEAC's bagerste volumen rekreative BCD designet til brug med dobbelt tanke.

Donutblære med 20 liter tryk i holdbart 1680 Denari Ballistic Nylon udvendigt og indvendigt luftkammer i polyurethan. Har en stempelopblæser og to hurtige udladningsventiler, der er indrettet til at gøre det muligt at dumpe hurtigt fra enhver position.

Frit tilpasses: hver del af SEAC® Modular Max BCD kan udskiftes.

Du kan enkelt og hurtigt justere strukturen på BCD og finde den rigtige opdrift i enhver situation.

Standardforbindelser: rygsækken til SEAC® Modular Max BCD kan rumme forskellige blærer og rygsække takket være dens standardmåler til fastgørelse ved hjælp af stropper og andre fastgørelseselementer. Polstret forhindrer irritation fra klemmer i kontakt med ryggen.

Praktisk at rejse: SEAC® Modular Max er den BCD, der passer bekvemt i din bagage, hvilket gør den ideel til dykkeferier.

Den adskiller sig hurtigt, tager lidt plads og vejer kun 3,1 kg, så du kan bruge din egen BCD, indstillet til netop, hvordan du har brug for det, selv når du rejser.

Standardudstyret til Modular Max inkluderer: sele med aftagelige skulderstropper og blød rygsæk med aftagelig stålkerne, 20,0 liter dobbelt donutblære, 2 lommer med hurtig vægtudgivelse, 4 anodiseret aluminium D-ringe og mavespænde i rustfrit stål.


Køb dine SEAC BCD Modular Max til den bedste pris! Vores online har dykning, diveinn lige dem du går og drømmer om! Find Bcd jakker til de absolut bedste priser. Læs en detaljeret beskrivelse og anmeldelser fra andre kunder før du køber SEAC BCD Modular Max. Find de nyeste prisnedsættelser og tilbud, i vores online dykning katalog!

Funktioner SEAC BCD Modular Max

Rejse
Ja
Farve
Sort
Køn
Unisex
Alder
Voksne
Anbefalet Brug
Fritidsdykning

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

SEAC BCD Modular Max

Seac modulopbygget

-

Sea c modular ankom på kort tid. Fremragende produkt af godt håndværk. Stropperne passer til en cylinder, op til 18 liter tror jeg. Jeg bruger den også med en 10 + 10 dobbelttank, men jeg bruger stålgennemføringer. Bagpladen har som standard en lille stålstruktur, men det er ikke en plade. Jeg købte den separat, med dette udstyr bliver den meget mere stabil, og jeg anbefaler den. Carlo L

SEAC BCD Modular Max

Seac modulære max vinger.

-

Fantastisk service, god pris og fantastisk stykke sæt.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up