up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Si-Tech 5 Latex Dry Latex Dry Handsker

plus
Si-Tech

Si-Tech 5 Latex Dry Latex Dry Handsker

Perfekt match

Produktbeskrivelse Si-Tech 5 Latex Dry Latex Dry Handsker

Funktioner:


En tunge tør handske. Handsken er designet med præ bøjede fingre og giver brugeren stor komfort, ergonomi og fingerfærdighed.


Specs:


Latex

5 finger


Hvis du står og mangler en Si-Tech 5 Latex Dry Latex Dry Handsker, kan du altid finde den på lager og til den bedste pris. Dragter og tilbehør udstyr fra mærker som Si-Tech, er produceret af de bedste materialer. Si-Tech er eksklusiv design dykning er skræddersyet til dine behov. Så kig igennem vores mange tilbud og se om du ikke kan finde din nye Si-Tech 5 Latex Dry Latex Dry Handsker i dag!

Funktioner Si-Tech 5 Latex Dry Latex Dry Handsker

Farve
Sort
Køn
Unisex
Anbefalet Brug
Fritidsdykning

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Si-Tech 5 Latex Dry Latex Dry Handsker

Det er et godt produkt

-

Med hensyn til størrelsen er det stadig godt, hvis der er M størrelse udover L og XL. Kvaliteten og blødheden af gummiet kan bruges uden problemer. Tak fordi du sælger et godt produkt.

Si-Tech 5 Latex Dry Latex Dry Handsker

Meget større end forventet

-

Handskerne er meget større end forventet, L-størrelsen kan være en XL eller endda XXL for andre mærker. Men kvaliteten er meget god

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up