up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Si-Tech Shell Inflation Valve

plus
Si-Tech

Si-Tech Shell Inflation Valve

Produktbeskrivelse Si-Tech Shell Inflation Valve

Funktioner:


Shell Inflation Valve er en højtydende ventil passer til alle områder af rekreativ og teknisk dykning. Udformningen af ​​huset gør det nemt at finde og havender dykkeren at puste en jævn strøm af gas og fuldt styre opdrift. Opførelsen af ​​filteret låg gør Shell Inflation Valve egnet til brug sammen med alle almindelige undertøj.


Artikel nr 25210

Lav trykknap

Stor guide højderyg

Int'l brystvorte


TEKNISKE SPECIFIKATIONER:


Fås med høj / lav trykknap

Drejning 360 °

Fås med stor / lille guide højderyg

Fås med Int'l eller CEJN typen brystvorte

Anti friktionsskive

Nippel dække for at forhindre indtrængning af partikler


Er du vild med Si-Tech Shell Inflation Valve? Er du på udkig efter en online specialist i dykning udstyr?, Kig hos diveinn. der er autoriseret Si-Tech forhandler, alle vores dykning varer, er dækket af fabriksgaranti fra Si-Tech. Vælg en Dragter og tilbehør kategori og find alle de mulige Dragter og tilbehør varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Funktioner Si-Tech Shell Inflation Valve

Farve
Sort
Underkategorier
Klemmer
Produkttype
Ventiler

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Si-Tech Shell Inflation Valve

Fremragende købsoplevelse

-

God pris og hurtig levering. Dette er mit nye dykke gear shopping sted

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up