up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Si-Tech Silflex Neck Kit

Si-Tech Silflex Neck Kit

Si-Tech Silflex Neck Kit

Si-Tech Silflex Neck Kit

Si-Tech Silflex Neck Kit

plus
Si-Tech

Si-Tech Silflex Neck Kit

Produktbeskrivelse Si-Tech Silflex Neck Kit

En revet halsforsegling kan koste dig dit livs dykke. The Neck Tite er et modulært forsegling / hurtigskift system, der forhindrer, at der sker sådan noget. Neck Tite-systemet er revolutionerende i enkelhed, komfort og funktion. Det giver brugeren mulighed for at ændre en revet eller ødelagt forsegling inden for få minutter ved brug af et enkelt værktøj. Neck Tite-systemet sparer frustration, tid og penge. Dykkecentre, der installerer Neck Tite i deres leje tørdragt, kan give en enkelt kjole til brug med forskellige nakkeforseglingsmuligheder / størrelser. Neck Tite kan fabriksmonteres eller installeres næste gang nakkeforseglingen skal udskiftes.

Funktioner:

Giver dykkeren mulighed for at ændre sæler på dykkestedet

Giver brug af enten silikone eller latex sæler

Forhindrer dyre og tidskrævende reparationer

Gør drysuits alsidig i forhold til bruger / størrelser


Er du på udkig efter Si-Tech Silflex Neck Kit? Alle Si-Tech er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos Si-Tech Silflex Neck Kit og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos diveinn, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i dykning udstyr, lige det du står og mangler.

Funktioner Si-Tech Silflex Neck Kit

Farve
Sort
Underkategorier
Klemmer
Produkttype
Kit

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up