up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Si-Tech Silicone Neck Seal 22/30 cm

plus
Si-Tech

Si-Tech Silicone Neck Seal 22/30 cm

Produktbeskrivelse Si-Tech Silicone Neck Seal 22/30 cm

Funktioner:


Silikone Neck Seals er konstrueret af hypoallergenicic silikone, der har 40% bedre stræk og tilbyde øget komfort i forhold til latex sæler. Dykkere med latex allergi kan dykke ubekymret, vel vidende, at sælerne er ikke allergifremkaldende. Pakningerne er holdbare og modstandsdygtige over for nedbrydning med UV-lys, ozon eller kemikalier. Elasticiteten gør ifører dragten meget lettere og det forsegler med din hud mere effektivt.


Bemærk! Silikone sæler kan ikke limet til jakkesæt og skal installeres med halsen Tite-systemet.


Lille størrelse

Sort

Neck omkreds 22 30 cm (8,6 11,8 ") *


Specs:


Silikone

Guide ribben til nem trimning

100% UV og ozon modstandsdygtig

40% bedre stretch end latex

Ingen latexallergi

Passer det Neck Tite-systemet

Hurtig og nem udskiftning

Interiør glide belægning


Leder du efter gode kvalitets Tilbehør og dele, så vil vores udvalg i Tilbehør og dele, leve fuldt op til dine forventninger. Vi anbefaler Si-Tech Silicone Neck Seal 22/30 cm, til kun 35.99 $ og på lager. diveinn er det bedste sted at købe dykning udstyr, til de bedste priser. Hvis du finder Si-Tech Silicone Neck Seal 22/30 cm, til en bedre pris end vores, tilbyder vi den samme Pris.

Funktioner Si-Tech Silicone Neck Seal 22/30 cm

Farve
Sort
Underkategorier
Klemmer
Produkttype
Forseglinger

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up