up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Tecnomar Dykkerfinner Profesional

plus
Tecnomar

Tecnomar Dykkerfinner Profesional

Produktbeskrivelse Tecnomar Dykkerfinner Profesional

Justerbare finner.

Dimensioner (længde x bredde):

ALT 07 L: 49 cm x 22 cm.

ALT 07 XL: 51 cm x 22 cm.

ALT 07 XXL: 51 cm x 23 cm.

ALT 07 3XL: 53 cm x 24 cm.


Køb dine egne Tecnomar Dykkerfinner Profesional til kun 54.49 $. Lavet af Tecnomar, Tecnomar Dykkerfinner Profesional er på lager i mange størrelser og farver. Hos diveinn, tilbyder vi de bedste priser på dykning. Se et stort udvalg af Åbne hæl finner i vores Finner, masker og snorkler afdeling.

Funktioner Tecnomar Dykkerfinner Profesional

Strop
Gummi
Farve
Sort
Alder
Voksne
Anbefalet Brug
Teknisk dykning

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Tecnomar Dykkerfinner Profesional

Finner

-

Meget formbar, god finish til den lave pris, de koster, hurtig levering.

Tecnomar Dykkerfinner Profesional

Finner

-

Xfremragende pris i forhold til kvalitet, flot skub

Tecnomar Dykkerfinner Profesional

Bedste køb

-

Fantastiske tekniske finner til en god pris. Til min store 46 tørdragtsstøvle fik jeg XXXL, og de passer godt, selv lidt store. Udskift gummistropper med en bungee, da de ikke er robuste nok.

Tecnomar Dykkerfinner Profesional

Fantastisk produkt

-

Ekstremt gode finner kom lige til tiden til min scuba weekend, de giver en masse kraft, men de er virkelig tunge for mig, det er fantastisk, fordi jeg er virkelig høj, gjorde mit dyk mere afbalanceret vil anbefale dem til høje mennesker med stærke ben og udholdenhed

Tecnomar Dykkerfinner Profesional

Anmeldelse

-

Glad med finnerne, jeg arbejder i akvakulturindustrien, så jeg ville have et anstændigt holdbart produkt til en billig pris, hvis det var muligt, da finner tager hammer på Fishfarm-operationer. Havde IST delt Fin tidligere og var næsten kuglesikker, gik efter dette produkt som ønsket lidt mere kraft i åbent vand. Fik XXl til at passe i neopren 03 dragtstøvle i størrelse 12.

Tecnomar Dykkerfinner Profesional

Gode finner

-

Rigtig gode, billige "tekniske" finner

Tecnomar Dykkerfinner Profesional

Tecnomar finner

-

Et meget godt produkt til en god pris og ledsaget af en god service, uden tvivl, den bedste mulighed, for dem, der leder efter hårde og resistente finner til den bedste pris.

Tecnomar Dykkerfinner Profesional

Uovertruffen i pris

-

Meget hårde finner, ben er nødvendigt, men de udfører deres funktion til teknisk dykning. Kvaliteten / prisen er fremragende. Vælg en størrelse mere.

Tecnomar Dykkerfinner Profesional

Kommentar

-

Fremragende service og fremragende materiale. Mange tak

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up