up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Trespass Kvinde Shorty Scubadive 3 Mm

Trespass Kvinde Shorty Scubadive 3 Mm

Trespass Kvinde Shorty Scubadive 3 Mm

Trespass Kvinde Shorty Scubadive 3 Mm

Trespass Kvinde Shorty Scubadive 3 Mm

Trespass Kvinde Shorty Scubadive 3 Mm

Trespass Kvinde Shorty Scubadive 3 Mm

Trespass Kvinde Shorty Scubadive 3 Mm

plus
Trespass

Trespass Kvinde Shorty Scubadive 3 Mm

Perfekt match

Produktbeskrivelse Trespass Kvinde Shorty Scubadive 3 Mm

Scubadive kvinders korte sorte våddragt er fantastisk til enhver, der elsker at drage fuld fordel af bølgerne, mens den stadig forbliver beskyttet mod de kølige temperaturer. Denne 3 mm våddragt er designet med korte ærmer og ben for ekstra bevægelsesfrihed og perfekt komfort.

Denne damer wetsuit har flade låsesømme til et stærkt greb og en kontrast brystpanel med et Trespass logo print. Med en fuld lynlås-lynlås holder du dig varm i vandet takket være det varmebibeholdende neoprenmateriale. Med en lang række tilgængelige størrelser kan denne våddragt bæres behageligt over en bikini eller badedragt i ét stykke.

Næste gang du rammer bølgerne, skal du sørge for, at du er udstyret med Scubadive kvinders våtdragt. Husk, at en våddragt skal have en tæt pasform for at fungere effektivt.

Funktioner:

3 mm kort våddragt

7 mm lynlås

Mesh-brystpaneler til varmebeholdelse Flade låsesømme

Trespass-tryk på brystet og ærmet

Mærket overtrædelses lynlåsebånd

Specifikationer:

100% neopren lamineret med dobbelt nylon


Hvis du er på udkig efter Trespass Kvinde Shorty Scubadive 3 Mm, er heldet med dig. I vores dykning butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal diveinn butik. Skynd dig, bestil dine Dragter og tilbehør med det samme. diveinn tilbyder et kæmpe udvalg i Shorts, til alt slags sport. Vores Shorts er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Funktioner Trespass Kvinde Shorty Scubadive 3 Mm

Tykkelse
3 mm
Typer af ærmer
Kortærmet
Farve
Sort
Køn
Kvinde
Alder
Voksne
Lynlås position
Bagside
Anbefalet Brug
Fritidsdykning

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up