up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Trespass Tør Sæk Euphoria

Trespass Tør Sæk Euphoria

Trespass Tør Sæk Euphoria

Trespass Tør Sæk Euphoria

Trespass Tør Sæk Euphoria

plus
Trespass

Trespass Tør Sæk Euphoria

Produktbeskrivelse Trespass Tør Sæk Euphoria

Hvis du kan lide at modige det i det våde vejr, er Euphoria-tørposerne en komplet vigtig del. Parret af tasker - en 15L og en 10L - vil holde dine værdigenstande tørre og sikre, mens du rejser, da de er vandtætte til 2.000 mm. Ideel.

Funktioner:

2 pakke tørtasker

10L blå taske

15L rød taske

Rulning og knaplukning

Specifikationer:

Vandtæt: 2000mm

Tapede sømme: Ja

Sammensætning: 190T Diamond Ripstop Polyester PU-belagt


Trespass Tør Sæk Euphoria er en vare der hører til Droge zakken kategorien indenfor Tasker og tørbokse, i din dykning butik, diveinn. Vent ikke mere, læs alle de fordele der følger med i vores online diveinn fællesskab. Hvilke fordele er der ved Trespass Tør Sæk Euphoria? Dette produkt er specielt lavet til at give hjælp til dykning, lavet med den største passion.

Funktioner Trespass Tør Sæk Euphoria

Farve
Blå
Rød
Kapacitet
11-20 L

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Trespass Tør Sæk Euphoria

Tasker

-

Lidt spinkelt. Vi får se, hvor længe de holder

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up