up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Bcd Takit

Liivit - Ikä: Aikuiset

()
load

Kuinka valita BCD takki?

BCD takki , joka tunnetaan myös kelluvuuden säätölaitteena , on olennainen osa laitesukellusta, jonka avulla ne voivat säilyttää vakaan asennon vedessä. BCD takkia käytetään liivin tavoin, ja siinä on hihnat, jotka kiinnittyvät sukeltajan vyötärön ja hartioiden ympärille, jotta laite pysyy tukevasti paikallaan. Takki on suunniteltu täytettäväksi tai tyhjennettäväksi ilmalla, mikä auttaa sukeltajaa hallitsemaan kelluvuuttaan ja nousemaan tai laskeutumaan vedessä.
BCD takissa on tyypillisesti useita osia, mukaan lukien täyttö ja tyhjennysmekanismi, täyttöletku, joka yhdistää vaipan ilmansyöttöön, sekä erilaiset hihnat ja soljet, joiden avulla sukeltaja voi säätää takin istuvuutta.
Kelluvuuden hallinnan lisäksi BCD takki voi toimia myös laitetankkien, painojen ja muiden sukellusvarusteiden kuljettamiseen. Monissa BCD takeissa on taskut ja kiinnityspisteet tarvikkeille, mikä tekee niistä monipuolisia ja mukautettavia vastaamaan yksittäisten sukeltajien tarpeita. Kelluvuuden kompensaattorin tulee sopia sukeltajalle mukavasti ja sen on pysyttävä tukevasti paikoillaan ilman, että se estäisi sukeltajalta liikkumisvapautta.
BCD takkia valittaessa on tärkeää valita sellainen, joka on mukava ja istuu kunnolla, sillä huonosti istuva takki voi aiheuttaa epämukavuutta ja vaikuttaa kelluvuuden hallintaan. Sukeltajien tulee myös harkita, minkä tyyppistä sukellusta he tekevät, ja valita BCD takki sopivilla ominaisuuksilla, kuten painointegraatiolla, lisätaskuilla ja lisävarusteiden kiinnityspisteillä. Voit ostaa näitä bcd takkeja näiltä merkeiltä: Cressi , SEAC , Mares , Aqualung ja Apeks .

BCD takkien tyypit:

Taustalevy ja siipi : Tämäntyyppinen BCD takki on suosittu teknisten sukeltajien keskuudessa. Se koostuu takalevystä, jonka takaosaan on kiinnitetty erillinen ilmarakko. Takalevyn ja siiven muotoilu mahdollistaa suuremman joustavuuden ja räätälöinnin, koska sukeltajat voivat valita taustalevyn ja siiven tyypin ja koon sukellustarpeidensa mukaan.
Travel BCD: Travel BCD:t on suunniteltu sukeltajille, jotka tarvitsevat kevyen ja kompaktin BCD:n helppoa kuljettamista varten. Ne ovat tyypillisesti pienempiä ja kevyempiä kuin perinteiset BCD:t, joten ne ovat ihanteellisia sukellusmatkoille ja lentomatkoille.
Naisten BCD takit on suunniteltu sopimaan naisen ainutlaatuiseen muotoon ja mittasuhteisiin. Niissä on tyypillisesti kapeammat olkahihnat, lyhyempi vartalon pituus ja muita ominaisuuksia, jotka tarjoavat mukavamman ja turvallisemman istuvuuden naisille.
Lasten BCD takit on suunniteltu erityisesti nuorille sukeltajille. Niissä on pienemmät ilmarakot ja ne on valmistettu materiaaleista, jotka ovat kestäviä ja mukavia lasten käyttöön.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje