up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Beuchat Sukellusputki Activa

plus
Beuchat

Beuchat Sukellusputki Activa

Tuotekuvaus Beuchat Sukellusputki Activa

Activa Dry snorkkeli on virtaviivainen ergonomisesti kaareva putki asennetaan uusi puoli kanavoitua silikoni suukappale.


Yksinkertainen ja tukeva hihnaklipsien.


Beuchat Sukellusputki Activa on tuote, jonka löydät Snorkkelit kategoriasta, Uimaräpylät, maskit ja snorkkelit:sta, omasta sukellusverkkokaupastasi, diveinn:sta. Älä odota enää kauempaa tietääksesi kaikista uskomattomista diveinn:n eduista ja tarjouksista. Mitkä ovat siis Beuchat Sukellusputki Activa:n edut? Tämä tuote on suunniteltu erityisesti antamaan mukavuutta ja nautintoa sukellus:n harrastamiseen.

Ominaisuudet Beuchat Sukellusputki Activa

Snorkkeliominaisuudet
Ilman venttiilejä
Ilman roiskesuojaa
Väri
Oranssi
Ikä
Aikuiset
Snorkkeli tyyppi
Vakiomalliset kasvosuojukset
jäykkä snorkkeli
Kovapakkaukset
Suositeltava käyttötarkoitus
Snorkkelointi
Vapaa-ajan sukellus

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up