up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Elektroniikka ja Tietokoneet sukellus

Elektroniikka ja Tietokoneet sukellus

Löydä laaja valikoima tuotteita Elektroniikka ja Tietokoneet tuotteita henkilölle sukellus. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa diveinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Elektroniikka ja Tietokoneet

n merkit Elektroniikka ja Tietokoneet

Kuinka valita parhaat elektroniset vedenalaiset laitteet?

Sukelluskamerat

Vedenalaiset kamerat on suunniteltu erityisesti ottamaan valokuvia ja videoita veden alla. Sitä voidaan käyttää kuvauksiin uinnin aikana sekä sukelluksen aikana. Jotkut näistä kameroista ovat jopa automaattisia ja ne voidaan laskea mukavasti veden pinnalta valokuvaamaan ja videoitamaan automaattisesti. Nämä ovat erityisiä kameroita, joissa on vedenpitävä kansi, joka pitää ne suojassa vedeltä.

Sukellustietokoneet

Sukellustietokoneet ovat laitteita, joita vedenalainen sukeltaja käyttää laskeakseen sukellusajan ja syvyyden sukelluksen aikana ja kirjoittaakseen näitä tietoja sukelluspäiväkirjoihin. Sukellustietokone toimittaa reaaliaikaiset sukellustiedot, joita tarvitset oikein sukeltamiseen. Sukellustietokoneet keräävät syvyys ja aikatiedot ja käyttävät niitä dekompressiomittauksessa seuratakseen nesteytettyä typpeä kehossasi sukelluksen aikana.

Sukellussoihdut

Sukellussoihdut ovat vesisukeltajan käyttämiä valonlähteitä valaisemaan vedenalaista ympäristöä; ne ovat vedenkestäviä, joten ne toimivat helposti veden alla. Sukeltajat pitävät tavallisesti mukanaan itsenäisiä taskulamppuja, mutta joskus sukeltajat voivat pitää hallussaan valoja, jotka toimivat johdolla. Polttimia on monia eri malleja ja merkkejä ja voit vapaasti valita ajotyylisi ja tarpeidesi mukaisen. Sukelluslampun käyttöajan on oltava vähintään 5 tuntia, jotta voit nauttia sukelluksesta helposti ilman jännitystä.

Sukelluskellot

Sukelluskellot ovat kelloja, joita käytetään näkemään kellonaika sukelluksen aikana. Nämä kellot ovat vedenkestäviä vähintään 200 metriin. Sukelluskellot ovat luettavissa veden alla ja niillä on kirkkaus hämärässä tai hämärässä. Sukelluskellot toimitetaan liikkuvalla kehyksellä, jonka avulla käyttäjä voi ymmärtää, kuinka kauan ne ovat olleet veden alla. Sukelluskelloissa on kumi tai ruostumattomasta teräksestä valmistetut ranneke. Ne ovat joustavimpia vedelle ja kestävät kovaa auringonvaloa ja kosteutta.

Lisää sukelluselektroniikasta:

Lisää sukelluselektroniikasta ovat tarvikkeet ja osat, akut, kennot ja laturit . Akut ladataan sähköllä ja ne antavat virtaa taskulampullesi. Kennoja käytetään myös energian syöttämiseen sukelluspolttimeen ja latureita käytetään taskulamppujen akkujen lataamiseen. Näitä tuotteita tarjoavat tuotemerkit ovat Cressi , SEAC , Mares , Salvimar , Aqualung ja Apeks .

Kun valitset sähköisiä vedenalaisia laitteita laitesukellukseen, on otettava huomioon useita tekijöitä, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivat laitteet. Tässä on joitain keskeisiä huomioita:

Tarkoitus: Määritä tarvitsemasi laitteen erityinen käyttötarkoitus. Tarvitsetko sukellustietokonetta sukellusparametrien seurantaan? Vai tarvitsetko vedenalaisen kameran valokuvien ja videoiden tallentamiseen? Erilaiset elektroniset vedenalaiset laitteet palvelevat eri tarkoituksia, joten on tärkeää tietää, mitä tarvitset.
Ominaisuudet: Harkitse laitteellesi tarvitsemasi ominaisuuksia. Sukellustietokoneessa saatat tarvita ominaisuuksia, kuten ilman integroinnin, useiden kaasujen käytön ja dekompression suunnittelun. Vedenalainen kamera saattaa tarvita ominaisuuksia, kuten kuvanvakain, korkea resoluutio ja syvyysluokitus. Varmista, että valitsemassasi laitteessa on ominaisuudet, joita tarvitset tiettyihin tarkoituksiin.
Laatu ja kestävyys: Elektroniset vedenalaiset laitteet voivat olla kalliita, joten on tärkeää valita laitteet, jotka on rakennettu kestämään ja kestävät ankaran vedenalaisen ympäristön. Etsi laitteita, jotka on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja joilla on hyvät kokemukset kestävyydestä ja luotettavuudesta.
Helppokäyttöisyys: Harkitse laitteen helppokäyttöisyyttä, varsinkin jos olet aloittelija. Etsi laitteita, jotka on helppo asentaa, käyttää ja ymmärtää ja joissa on intuitiivinen käyttöliittymä.
Yhteensopivuus: Jos sinulla on jo muita sukellusvarusteita, varmista, että valitsemasi elektroniset laitteet ovat yhteensopivia olemassa olevien varusteidesi kanssa. Tämä varmistaa, että laitteesi toimivat saumattomasti yhdessä ja välttävät yhteensopivuusongelmia.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje