up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Harppuunat sukellus

Harppuunat sukellus

Löydä laaja valikoima tuotteita Harppuunat tuotteita henkilölle sukellus. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa diveinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Harppuunat

n merkit Harppuunat

Mitkä ovat keihäspistoolin varaosat ja tarvikkeet?

Kalanauha

Kalanauha on yksinkertainen kalastusväline, jolla kiinnitetään ja pidetään pyydetyt kalat elossa vedessä, kun jatkat kalastusta tai kunnes olet valmis puhdistamaan ja valmistamaan ne kulutukseen. Se on pohjimmiltaan pitkä köysi tai naru, johon on kiinnitetty metalli tai muovipidikkeet säännöllisin väliajoin.

Gaffs

Kalastuskala on erikoistyökalu, jota kalastajat käyttävät suurten kalojen puristamiseen. Se koostuu tyypillisesti pitkästä tangosta tai kahvasta, jonka päässä on terävä koukku tai keihäänkärki. Kala on suunniteltu lävistämään kalan ja tarjoamaan turvallisen otteen, jolloin onkija voi nostaa kalan vedestä ja veneeseen tai rantaan. Vaikka kalojen koko ja muotoilu vaihtelevat, ne on yleensä valmistettu ruostumattomasta teräksestä tai muista kestävistä materiaaleista kestämään suurempien kalojen purkamisen aiheuttamaa stressiä. Koukku tai keihäänkärki on tyypillisesti väkäs, jotta kalat eivät pääse helposti liukumaan pois.

Monofilamenttilangat

Monofilamenttisiimat ovat siiman tyyppi, joka on valmistettu yhdestä synteettisestä materiaalista, yleensä nailonista. Ne ovat suosittuja ja laajalti käytettyjä kalastuksessa monipuolisuutensa ja kohtuuhintaisuutensa ansiosta.

Nylon ja Dyneema linjat

Nylon ja Dyneema siimat ovat siimat, jotka koostuvat kahdesta valmistetun materiaalin nylonista ja Dyneema materiaalista. Molemmat materiaalit ovat ihmisen valmistamia, mutta nämä linjat ovat erittäin kestäviä.

Napakeihäs

Vapakeihäs on keihäskalastuksessa käytettävä vesiväline, jossa on sauva, keihäspiikka ja kumikela. Polekeihät ovat yksi tärkeimmistä keihäskalastusvälineistä.

Kelat

Kalastuskelat ovat käsin pyöritettävä kela, jota käytetään kalastuksessa siiman pyörittämiseen ja pudotukseen, yleensä nostettuna onkivapalle, mutta niitä voidaan myös käyttää sidotun indikaattorin palauttamiseen jousikalastuksen aikana.

Iskunvaimentimet

Iskunvaimentimet ovat mekaanisia instrumentteja, jotka on luotu upottamaan ja vaimentamaan iskustimulaatioita. Se tekee tämän muuttamalla iskun kineettisen energian toiseen tilaan, joka sitten hajoaa.

Keihäsaseet

Keihäspistooli on erityinen vedenalainen kalastuslaite, joka on suunniteltu kalojen metsästykseen vapaasukelluksen tai keihäskalastuksen aikana. Se on työkalu, jota sukeltajat käyttävät kalojen ampumiseen ja vangitsemiseen veden alla.

Keihäsakselit

Keihäänvarret on tehty puupiangosta, kun taas keihään kärki tehtiin nuolenkäristä, metallinpalasista, kuten kuparista, tai terävästä luusta.

Kärjet ja kolmijalat

Keihäänkärjet ja kolmijalat ovat keihään osia ja niitä käytetään keihäänkalastuksessa. Niissä on terävät päät ja niitä käytetään kalan ruumiin puukotukseen.

Lisää keihäsaseista:

Lisätietoa keihäsaseista ovat varaosat, nauhat, komponentit, lisävarusteet, tukivarret ja asepussit . Voit ostaa kaikkia näitä tavaramerkeiltä, kuten Cressi , SEAC , Salvimar , Apeks ja Aqualung ja Omer .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje