Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Laukut ja kuivat laatikot

Laukut ja kuivat laatikot sukellus

Löydä laaja valikoima tuotteita Laukut ja kuivat laatikot tuotteita henkilölle sukellus. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa diveinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Laukut ja kuivat laatikot

n merkit Laukut ja kuivat laatikot

Kuinka valita laukku laitesukellusta varten?

Reput

Sukellusreppuja on tarjolla valtava valikoima tyyppejä yksinkertaisista pehmustetuista reppuista rullareppuihin. Sukellusrepuissa on tavallisesti yksinkertainen keskilokero, jossa on suuri vetoketju ja kaksi kiinnityshihnaa. Se palvelee mukavasti tärkeiden sukellustarvikkeiden turvassa ja yhdessä paikassa jo yksinkertaisen suunnittelunsa vuoksi se on järkevin vaihtoehto.

Laatikot

Sukelluslaatikoita käytetään pienten kannettavien varusteiden säilyttämiseen laitesukellusta varten. Sukelluslaatikko on valmistettu korkealaatuisesta synteettisestä materiaalista, jäykkä, vakaa ja palvelee pitkään. Sukelluslaatikko on kevyt, mukava pitää ja säilyttää sekä helppokäyttöinen. Sukelluslaatikoissa on vedenpitävä päällyste, joka suojaa varusteitasi ja estää naarmuja.

Kuivat säkit

Kuivasäkki on kevyt, säädettävä laukku, joka on erityisesti suunniteltu pitämään tarvikkeesi kuivina. Kuivasäkkejä on saatavana eri kokoisina, painoisina ja sävyisinä ja ne toimivat hyvin kosteissa ulkotiloissa. Kuivasäkit valmistetaan yleensä korkealaatuisesta nylonista tai synteettisestä materiaalista. Nämä kankaat ovat kestäviä ja auttavat kestämään ulkoilua.

Vaihdelaukut

Sukellusvarustelaukussa on suuri lokero, johon voit säilyttää kaikki sukellusvarusteesi. Joissakin varustelaukuissa on myös pyörät, joiden avulla ne on helppo siirtää paikasta toiseen. Sukellusvarustekasseissa on myös muita ominaisuuksia, kuten erilliset kotelot, pussit jne. Nämä pussit on valmistettu vettä hylkivistä materiaaleista pitämään varusteet poissa vedestä.

Urbaani laukut

Urbaanilaukku on ihanteellinen laitesukellustarvikkeiden säilyttämiseen siinä. Voit käyttää tätä laukkua sukeltamiseen tarvittavien tavaroiden kuljettamiseen. Kaupunkilaukut pitävät sinut asianmukaisesti varusteltuna yrityksesi aikana. Olkahihna on pehmustettu ja siinä on leikkuri niiden säätämistä varten. Näissä pusseissa on 2 suurta lokeroa ja sivutaskuja tavaroiden pitämiseksi turvassa. Urban laukkuja on saatavana useissa eri väreissä. Lisää pusseista: Löydä varaosia, kansia, koteloita ja verkkosäkkejä . Varaosat sisältävät vetoketjut. Kalaverkkoa käytetään pitämään kalat siinä. Kansia ja koteloita käytetään pussien peittämiseen ja suojaamiseen. Verkkosäkkiä käytetään myös pitämään asiat turvassa ja suojassa vedeltä. Voit ostaa näitä tuotteita Cressi , SEAC , Mares , Salvimar , Aqualung ja Apeks .