Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

OMS

Noin OMS
OMS, lyhenne sanoista 'Ocean Management Systems', on arvostettu nimi sukellustarvikkeiden ja -laitteiden maailmassa. Yhdysvalloissa 1980-luvun alussa perustettu OMS on tarjonnut korkealaatuisia, luotettavia ja innovatiivisia sukellusratkaisuja sekä harrastesukeltajille että ammattisukeltajille. Turvallisuus-, suorituskyky- ja kestävyyskäsitteistä käsin OMS on noussut johtavaksi tuotemerkikseen sukellusalalla.
OMS on tuotemerkki, jolla on rikas historia ja sitoutuminen tarjota sukeltajille parasta mahdollista varustusta ja laitteita. Laajan tuotevalikoiman, mukaan lukien sukellusasut, BCD-takit, sukellusregulaattorit, snorkkelit ja pumppu-tasaajat, ansiosta OMS on ansainnut sukeltajien luottamuksen ympäri maailmaa. Heidän laadun ja innovaatioiden sitoutuminensa takaa, että sukeltajat voivat tutkia vedenalaista maailmaa luottaen siihen, että heillä on luotettavia ja suorituskykyisiä tarvikkeita rinnallaan. Olipa kyseessä sitten harrastesukeltaja tai ammattisukeltaja, OMS on tuotemerkki, joka tarjoaa jokaisessa sukelluksessa excellenceä.

Excellence sukellustarvikkeissa

OMS sukellusasut on suunniteltu tarjoamaan sukeltajille suojaa ja mukavuutta erilaisissa vedenalaisissa ympäristöissä. Olipa sitten sukeltamassa lämpimissä trooppisissa vesissä tai tutkimassa kylmiä haastavia syvyyksiä, OMS tarjoaa valikoiman märkä- ja kuivapukuja, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista kunkin tarpeisiin sopivalla tavalla. OMS BCD-takit on suunniteltu tarjoamaan tarkkaa paineensäätöä ja mukavuutta. Näissä takkeissa on ergonominen muotoilu ja räätälöitävissä olevat ominaisuudet, jotta ne istuvat tiukasti. OMS BCD-takit tarjoavat luotettavuutta ja suorituskykyä veden alla.
OMS on yksi pysähdyspaikka kaikille sukellusvarusteiden tarpeisiin. Heidän tuotevalikoimaan kuuluu kaikkea naamareista ja kenkiin, säiliöihin ja lisävarusteisiin. OMS sukellusvarusteet tunnetaan kestävyydestään ja toiminnallisuudestaan, mikä tekee siitä suosittu valinta sukeltajien keskuudessa. OMS-regulaattorit ovat tärkeässä roolissa, kun varmistetaan turvallista ja hallittua hengitystä veden alla. Nämä regulaattorit on huolellisesti suunniteltu tarjoamaan tasainen ja helpon hengittämisen kokemus sukelluksen aikana. OMS-regulaattorit ovat luotettuja ympäri maailmaa niiden luotettavuuden ja suorituskyvyn vuoksi. OMS-regulaattorin settien on huolellisesti koottu, jotta niistä saadaan saumaton ja luotettava hengityskokemus, jopa haastavissa sukelluskunnissa.
OMS-snorkkelit eivät ole vain snorklaamiseen; ne ovat myös arvokkaita työkaluja sukeltajille. Nämä snorkkelit on suunniteltu minimoimaan veden tunkeutuminen ja helpottamaan puhdistamista. OMS-snorkkelit ovat olennaisia lisävarusteita pintasukelluksiin ja ilman säästämiseen sukelluksen aikana. OMS-pumppu-tasaajat ovat välttämättömiä tasapainoisen paineensäädön ylläpitämiseksi sukelluksen aikana. Nämä laitteet mahdollistavat sukeltajien säätää säiliöiden kaasupaineita saavuttaakseen neutraali paineensäätö, mikä lisää hallintaa ja turvallisuutta veteen. OMS-pumppu-tasaajat ovat teknisten sukeltajien luotettuja ystäviä niiden tarkkuuden vuoksi.