Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Picasso

Noin Picasso
Picasso on nimi, joka on synonyymi innovaatiolle, laadulle ja innostukselle vedenalainen urheilu ja kalastuksen maailmassa. Yli kolmen vuosikymmenen ajan Picasso on ollut johtava merkki, joka valmistaa premium-laitteita ja vaatteita sukeltajille, kilpaväenkalastajille ja kalastajille ympäri maailman. Valtavien merien rakastamisen ja parhaiden työkalujen tarjoamisen tavoitteena perustettu Picasso vuonna 1986 visioonääri Juan Antonio Gonzálezin toimesta. Perustamisestaan ​​lähtien Picasso on pysynyt omistautuneena suorituskyvyn ja muotoilun rajoittamiseen vedenalainen urheilun alalla.
Picasso´n matka perustamisestaan ​​vuonna 1986 globaaliksi johtajaksi vedenalainen urheilu ja kalastuslaitteissa on osoitus sen lujasta sitoutumisesta laatuun ja innovaatioon. Monipuolisen tuotevalikoiman avulla suunniteltu täyttämään sukeltajien, kilpaväenkalastajien ja kalastajien eritystarpeet, Picasso jatkaa edelleen luotettavana nimenä vedenalaisen seikkailun maailmassa.

Uppoudu laatuun Picasson kanssa

Picasson trikoot ovat osoitus heidän sitoutumisestaan ​​erityisyyteen. Valmistettu parhaimmista neopreenimateriaaleista, nämä trikoot tarjoavat vertaansa vailla olevan mukavuuden, joustavuuden ja lämpösuojan. Suunniteltu tarkasti, Picasson trikoot ovat sukeltajien ja kilpaväenkalastajien suosikkivalinta, joka varmistaa optimaalisen vakauden ja kestävyyden aalloilla. Picasso scuba wear -valikoima yhdistää toiminnallisuuden ja tyylin. Rinta-tarrasta dive-takkiin, jokainen osa on suunniteltu mukavuuden ja suojan varmistamiseksi. Monipuolisen muotoilun ja kokojen ansiosta Picasso varmistaa, että sukeltajat voivat näyttää ja tuntua parhailta jokaisella retkellä.
Kalastajille Picasso tarjoaa kattavan valikoiman kalastustarvikkeita. Picasso-kalastustarvikkeet on suunniteltu suorituskyvyn parantamiseksi ja saalismahdollisuuksien maksimoimiseksi. Niiltä koukkuista ja syöttiin vavoihin ja keloihin, Picasso tarjoaa työkalut, jotka tarvitaan onnistuneeseen kalastusretkeen. Kilpaväenkalastajat luottavat Picasson tarkasti suunniteltuihin Picasso-kilpaväenkalastuslaitteisiin. Picasso-sukelluskarjut ja tarvikkeet ovat tunnettuja tarkkuudestaan, voimastaan ​​ja luotettavuudestaan.
Picasson kelat ja kelat ovat tarkkuustekniikan huippua. Suunniteltu kestämään ankarimmat vedenalaiset olosuhteet, nämä komponentit varmistavat sujuvan linjanhallinnan ja luotettavan suorituskyvyn, riippumatta siitä, oletko trollaamassa suurta peliä vai heittämässä taitavasti. Valmistaakseen valikoimansa Picasso tarjoaa laajan valikoiman kalastuspusseja, jotka vastaavat kalastajien erityistarpeisiin. Välinekoteloista jäähdytyspusseihin, nämä tuotteet on suunniteltu kestävyyden ja toiminnallisuuden varmistamiseksi, mikä tekee niistä olennaisia ​​seikkailijoita jokaiseen kalastusretkeen.