Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Sukeltajapullot

Sukeltajapullot

Löydä laaja valikoima tuotteita Sukeltajapullot tuotteita henkilölle sukellus. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa diveinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Sukelluspullot

n merkit Sukelluspullot

Kuinka valita sukelluspullo?

Pullot

Sukelluspullot , jotka tunnetaan myös nimellä scuba tanks tai sylinterit, ovat sukellusvarusteiden kriittinen osa. Nämä korkeapainesäiliöt sisältävät paineilmaa tai muita hengityskaasuja, jotka mahdollistavat sukeltajien hengittämisen veden alla. Sukelluspullot on yleensä valmistettu alumiinista tai teräksestä ja niitä on eri kokoisia ja erikokoisia. Sukellussäiliön koko ja tilavuus määräävät siihen mahtuvan ilman määrän, mikä puolestaan määrää sukelluksen keston. Sukellussäiliöt täytetään yleensä paineilmalla, joka suodatetaan ja puhdistetaan epäpuhtauksien ja kosteuden poistamiseksi ennen paineistamista.

Kompressorit

Scuba kompressorit ovat korkeapaineisia ahdinjärjestelmiä, jotka on luotu täyttämään tankit, joita sukeltajat käyttävät vedenalaiseen hengitykseen. Tämäntyyppisten kompressorien ja lisätarkoituksiin käytettävien klassisten kompressorien erot ovat enimmäkseen paine ja siitä johtuva sen tiivistyvän ilman nopeus.

Hihnat, reput ja sylinterinauhat

Hihnat, reput ja sylinterinauhat ovat erittäin tärkeitä sukellusvarusteille. Hihnoja käytetään pitämään valjaat paikoillaan ja estämään varusteita putoamasta ylöspäin sukelluksen aikana. Reppuja käytetään säilyttämään kaikki olennaiset asiat turvallisesti ja yhdessä paikassa. Sylinterinauhat ovat yleensä ruostumatonta terästä, jota käytetään kahden sylinterin sitomiseen yhteen kaksoissarjana.

Pintapainemittarit

Pintapainemittarit , jotka tunnetaan myös nimellä SPG tai upotettavat painemittarit, ovat olennaisia laitteita, joita sukeltajat käyttävät sukeltajien säiliössä jäljellä olevan ilman määrän seuraamiseen. Nämä mittarit on suunniteltu kestämään veden painetta ja ne voidaan kiinnittää sukellussäiliön ensimmäisen vaiheen säätimeen. Pintapainemittarien avulla sukeltajat voivat tarkkailla ilmansaantiaan ja suunnitella sukellustaan sen mukaisesti. Sukeltajien tulee aina tarkistaa ilmanpainemittari ennen veteen tuloa varmistaakseen, että heillä on tarpeeksi ilmaa sukelluksen suorittamiseen. Heidän tulee myös tarkistaa mittari säännöllisesti koko sukelluksen ajan ja seurata ilmankulutustaan, jotta ilma ei loppuisi ennen sukelluksen loppua.

Tankin taajuuskorjain

Sukellussäiliön taajuuskorjain , joka tunnetaan myös nimellä säiliön paineenkorjain tai sylinterin paineenkorjain , on laite, jota käytetään tasapainottamaan painetta kahden sukellussäiliön välillä. Se on suunniteltu tasaamaan ilmanpaine kahden säiliön välillä, joita yksi sukeltaja käyttää samanaikaisesti. Taajuuskorjain koostuu tyypillisesti venttiilistä, joka yhdistää kaksi säiliötä, jolloin ilma pääsee virtaamaan niiden välillä. Tämä venttiili on suunniteltu avautumaan automaattisesti, kun kahden säiliön välillä on paine ero. Kun ilmanpaine toisessa säiliössä on pienempi kuin toisessa, venttiili avautuu ja ilma virtaa korkeapainesäiliöstä matalapainesäiliöön tasaaen paineen niiden välillä.

Lisää pulloista:

Lisää pulloista ovat tarvikkeet ja osat, venttiilit ja analysaattorit . Näitä kaikkia käytetään parhaan sukelluskokemuksen saavuttamiseksi, ja ammattisukeltajat pitävät ne välttämättöminä reppuissaan. Voit ostaa kaikki laitteet merkeiltä, kuten Cressi , SEAC , Mares , Aqualung ja Apeks .