up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Scubaforce Blade Wing

plus
Scubaforce

Scubaforce Blade Wing

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Scubaforce Blade Wing

Ydinosa:

Ballistillisesta Cordura-materiaalista valmistettu ulkokuori tarjoaa maksimaalisen hankauskestävyyden ja on silti riittävän joustava virtaviivaistaakseen ja sopimaan tiukasti sukeltajan ympärille. Sisäinen rako on tehty kestävästä nailonista ja tarjoaa siten lisäsuojaa vaurioilta. Ilmatäytteen ja tyhjennysventtiilin kiinnikkeet on hitsattu ultraäänellä virtsarakoon tekemällä niistä erittäin kestäviä. Eurooppalainen korkean teknologian valmistus.

Kaiken kaikkiaan BLADE-siipissä on kolme täyttö- / tyhjennysventtiilin liitoskohtaa. Täyttö voidaan asentaa joko siipin vasemmalle tai oikealle puolelle. Liitäntäkohta yläosassa on tyhjennysventtiilille, joka kulkee hartian yli. Tämä tarjoaa maksimaalisen helpon kelluvuuden ja turvallisuuden.

Teknisessä sukelluksessa yläliitäntä voidaan sulkea erittäin vakaalla tyhjällä pistokkeella. Tyhjä pistoke sisältyy toimitukseen.

Yhteensä BLADE-laitteessa on 5 benji-kiinnityssilmukkaa (kolme ylä- ja kaksi ala-alueella). Optimaalinen sijainti on siis aina taattu. Sisäpuolella on kiinnityshihna, johon siipi voidaan kiinnittää valjaisiin. Siipin siirtäminen ylös tai alas tapahtuu muutamassa sekunnissa.

Lisäksi BLADE-siipissä on kaksi vahvistettua kiinnityskohtaa alaosassa, joihin pääsee helposti vetoketjulla. Täällä pakaratyyny tai pussi voidaan asentaa helposti. Sisäisen rakon suojaamiseksi olemme lisänneet ylimääräisen suojan kirjaruuveilta.


Pidätkö Scubaforce Blade Wing tuotteesta? Käy sukellus verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Bcd takittuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki sukellustuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Bcd takit valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet Scubaforce Blade Wing

Väri
Musta
Tuotetyyppi
Siivet

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Scubaforce Blade Wing

Erinomainen laatu

-

Täydellinen siiven laatu. En vain saanut tyhjää pistoketta, kuten kuvauksessa kirjoitettiin.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

 • 30 return

  30 PÄIVÄN HELPPO &
  NOPEA PALAUTUS

 • Pay

  100% VARMAA &
  KAUPANKÄYNTIÄ

 • like or return

  TYYTYVÄISYYS
  100 % TAKUULLA

 • pice

  ALHAISIMMAT HINNAT
  TAATUSTI

Aiheeseen liittyvät tuotteet

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up